Antalya Milletvekili Başkan'dan Kurban Bayramı mesajı

09.08.2019 17:13

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan yayınladığı Kurban Bayramı mesajında önemli noktalara değindi.

Antalya Milletvekili Başkan'dan Kurban Bayramı mesajı

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Milletvekili Başkan mesajında önemli noktalara değindi.

“Kurban Bayramı, fedakarlığın nişanesidir. Yüzyıllar boyunca Türk Milleti, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin mebaı olmuştur.

Bu güzel günlerde tüm Dünyaya defalarca kanıtladığımız birlik ve beraberliğimizi perçinlemek bizlerin elindedir” diyen MHP’li Başkan açıklamasında,  “İçimizde ve dışımızda Aziz Vatanımıza kast eden eller, kardeşliğimizi bozmak isteyenler zihniyetler olabilir.

Cennet vatanımıza gözünü diken kendini bilmezlere en güzel cevabı, Türk Milletinin geçmişten geleceğe mirası olan Vatan sevgisi ve Bayrak aşkıyla karşı koymak görevimizdir” ifadelerine yer verdi. 

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan temenni eder, başta Antalyalı hemşehrilerim olmak üzere Aziz Türk Milletimizin Kurban Bayramını tebrik ederim” dedi.

19 ilçemizde hemşehrilerimiz ile buluşacağız

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan açıklamasına şöyle devam etti:

“Antalyalı hemşehrilerimiz ile biraraya gelmeye özen gösteriyoruz. Halkımız ile iç içe, omuz omuza ilerliyoruz. Sorunlarını çözmek için çalışıyoruz.

İnşallah Kurban Bayramı sonrasında Antalyamızın 19 ilçesini gezerek, hemşehrilerimiz ile bir araya geleceğiz. MHP olarak bu konuya çok önem veriyoruz.

Çalışmalarımız, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde hiç durmadan devam etmektedir.” 

MHP Antalya Milletvekili Başkan 24 Haziran’da MHP Antalya İl Başkanlığında ikinci kez Halk Buluşması gerçekleştirmiş ve Antalyalılar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşmıştı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto