Antalya Kırcamililere müjdeli haber!

04.01.2019 09:27

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/25000 ve 1/5000'lik Kırcami imar planlarına yerel mahkemenin verdiği iptal kararını üst mahkeme bozdu. Bu önemli konuyu yakından takip eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel mahkemenin verdiği kararı 'Biz Kırcamililerin avukatıyız' mesajıyla duyurdu.

Antalya Kırcamililere müjdeli haber!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/25000 ve 1/5000'lik Kırcami imar planlarına yönelik açılan davaralara yönelik mehkemeden sürpriz karar çıktı.  

Büyükşehir Belediyesi'nin lehine verilen kararı Başkan Türel ve Kırcamililer seviçle karşıladı.Antalya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Kırcami imar planını dava açılması sonucu yerel mahkeme iptal etmeşti. Yeni yılın ilk günlerinde üst mahkemenin verdiği karar Kırcamilileri adeta sevince boğdu.

Başkan Türel, üst mahkemenin verdiği bozma kararını seviçle karşılayan Kırcamililere miting gibi bir toplantıda duyurdu. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, güzel haberi Twitter hesabından duyurdu. "Kırcami benim davamdır" diyen Başkan Türel, Kırcamililere müjdeyi verirken, "Üst mahkemede Kırcami kararı lehimize çıktı. Karar Kırcami'mize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Türel konuşmasında, "Kırcami'yi siyasetinize alet edemezsiniz. Biz Kırcamililerin avukatıyız. Hukuki mücadelemizi sonuna kadar sürdürürüz. İptal kararını duyduğumuz gibi üst mahkemeler nezdinde kapı kapı dolaşarak, güçlü bir şekilde harekete geçtik. Ben Ankara’da bu kararın iptali için kapı kapı dolaşırken burada iş üretmeyip iftira üretenler oldu. Biz üst mahkemelerin kapılarında sizin avukatlığınızı yaparız, onlar siyaset yapar, iftira atar. Kırcami meselesi Menderes Türel’in meselesidir. Biz olduğumuz müddetçe Kırcami’nin sırtı yere gelmeyecektir" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto