Antalya hipodromu kaderine terk edildi..

08.01.2020 15:57

Antalya hipodromu yatırımcısını beklerken, Yarış Atı Antrenörü ve sunucu Meltem Oktay'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Antalya hipodrumunun bir türlü teslim edilmemesine tepki gösteren Oktay hipodrumun son hayalet halini fotoğraflarla gözler önüne serdi.

Antalya hipodromu kaderine terk edildi..

Yarış Atı antrenörlerinden Meltem Oktay Döşemealtı Hipodromunu görüntüledi. Basında ve sosyal medyada nadir görünen kareler herkesi heyecanlandırırken, Yarış Atı Antrenörü ve sunucu  Meltem Oktay büyük bölümü bitmiş olan hipodromun neden açılmadığı konusunda fotoğraflarla bir paylaşım yaparak  tepkisini dile getirdi.. Sosyal medya paylaşımlarında yetkilileri etiketleyerek hipodromun akıbetini soran Oktay, hipodromun firma tarafından Jokey Kulübüne teslim edilmesi gerektiğinin altını çizdi ve yetkililerden bir an önce gereğinin yapılması için ilgi göstermelerini istedi. 

MYGazete.com olarak görüşlerine başvurduğmuz Tarım İl Müdürü Mustafa Özen Hipodrom projesinin tüm aşamalarını Tarım Bakanlığı'nın yürüttüğünü, il müdürlüğü olarak bu hazırlıkların ne ihale aşaması ne de diğer çalışmaların yürütüldüğü alanlarda hiçbir şekilde yer almadıklarını söyledi. 

Bir süre önce AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş MYGazete.com’a yaptığı açıklamada şunları söylemişti. “Hipodromun yüzde sekseni tamamlandı. Artık yatırımcılar ile görüşülmektedir. Burada yapılacak olan hipodroma uygun yapılanma yapılması gerekiyor. Bunun için de profesyonel şirketler var. Bu şirketler ile bakanlığın görüşmesi devam etmektedir. Yakın zamanda sözleşme ve ihaleye çıkması beklenmekte. Buradaki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz”

Taş, ayrıca Hipodrom çalışmasını yakından takip ettiklerini hiçbir ünitenin ve yapının da çürümeye terk edilmediğini hatırlattı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto