Antalya haber: Pitonla korkutarak senet imzalatmışlardı! Flaş gelişme

03.10.2020 09:54

Antalya haber... Antalya'da tefecilik yapan, kişilerin üzerine 2 metrelik piton atarak zorla senetleri imzalattıkları belirtilen 11 organize suç örgütü üyesi adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerden 4’ü savcılıktan serbest kaldı, 7’si ise tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. 4 örgüt üyesi tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Antalya haber: Pitonla korkutarak senet imzalatmışlardı! Flaş gelişme

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Antalya’da, tefecilik yapan ve insanları 2 metrelik piton ile korkutarak zorla senet imzalatmaktan gözaltına alınan suç örgütü üyesi 11 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye getirildi.

Antalya Cumhuriyet Savcısı’na saatlerce ifade veren şüphelilerden 4’ü savcılıktan serbest kaldı. 7’si ise tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Geç saatlere kadar süren hakimlikteki duruşma sonunda örgüt lideri olduğu iddia edilen Kazım Evren, yöneticisi Cahit Ülkü ile 4 örgüt üyesi tutuklandı. Bir kişi ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Ne olmuştu? 

Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'yüksek faizle borç para vererek tefecilik yapma', 'silahla tehdit ve darp', 'zorla senet imzalattırılması' suçlarına karıştıkları iddiasıyla K.E. elebaşılığındaki 11 kişiyi teknik takibe aldı. Operasyon için harekete geçen polis, Antalya merkezli Ankara, Erzurum ve Siirt'te 25 Eylül'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda örgütün elebaşı olduğu iddia edilen K.E. ile birlikte 11 şüpheliyi yakaladı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah, mühimmat, senet, kesici ve delici alet, dijital materyaller ile elebaşının ofisinde özel kafeste beslediği, mağdurları korkutmak ve sindirmek amacıyla kullandığı, yurda yasa dışı yollara sokulmuş, yaklaşık 2 metrelik piton ele geçirildi. Özel cam kafeste bulunan piton, Antalya Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim edildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto