Antalya haber: Minikler 'Venüs'e ilgi gösteriyor

04.10.2020 14:29

Antalya haber... Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi olan altın renkli Venüs heykellerini sokakta gören minik çocuklar, aileleriyle birlikte Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) gelip, giydikleri renkli kostümlerle heykeller arasında fotoğraf çektirdi.

Antalya haber: Minikler 'Venüs'e ilgi gösteriyor

Antalya haber... Burdur'un Bucak ilçesinde yaşayan Tunç ailesi, hafta sonu tatili için Antalya'ya geldi.

Solin (5), Ezmira (6) adlı çocukların, Antalyaspor Kavşağı'nda gördüğü altın renkli Venüs heykellerini merak etmesi üzerine baba Ramazan Tunç, kızlarını festival alanı AKM'ye getirdi.

Animasyon film karakterlerinin kostümlerini giyen minikler, AKM önünde bulunan Venüs heykellerinin arasında heyecanla fotoğraf çektirdi.

"Onlar için güzel bir sürpriz oldu"

Ramazan Tunç, “Kızım Elmira'nın bugün doğum günü. Kızlarımızı gezdirmek için gezmeye Antalya'ya geldik. Caddelere konan Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi olan altın renkli Venüs heykelleri kızlarımın dikkatini çekti. Ben de hem meraklarını gidermek hem de festival ortamını görmeleri için AKM'ye getirdim. Renkli kostümleriyle heykellerin arasında heyecanla fotoğraflarını çektik. Onlar için güzel bir sürpriz oldu" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto