Antalya Büyükşehir Belediyesine grev şoku!

19.07.2019 17:43

Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı bazı birimlerde uzun zamandır toplu iş görüşmeleri netice vermeyince Hizmet-İş Sendikası Antalya Şubesi üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye binasına grev ilanı asarak, greve gideceklerini ilan ettiler. Grev kararı sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesine grev şoku!

Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası üyeleri toplu iş sözleşmesinin zamanında imzalanmamasından dolayı 26 Temmuz'da greve gideceklerini duyurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin önüne gelen Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Muhammed Talha Kandil ve sendika  üyeleri Büyükşehir Belediyesi önüne gelerek grev duyurusu yaptı. 

Yapılan açıklamada, Antalya İnsan Kaynakları A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varılamadığı belirtildi. 

Başkan Muhammed Kandil,, Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğüne (ASAT) bağlı 7 bin 800 çalışanın haklı taleplerine karşılık alamadıkları için  grev kararı aldıklarını belirtti.

26 Temmuz'da çalışanlarla birlikte greve çıkacaklarını duyuran Kandil, bu kararın işçilerin daha iyi haklara sahip olması için verildiğini vurguladı. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto