Antalya Baro Başkanı Polat Balkan'dan Başkan Muhittin Böcek'in kararına tepki!

10.12.2020 12:22

Antalya haber...Dört aylık tedavi sürecinin ardından makamına gelen ve vekili Hacıarifoğlu’nu görevden alarak, Genel Sekreter Cancel Çevikol Tuncer’e yetkilerini geri vermesinin ardından genel merkez tarafından gönderilen Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karakuş’u kızağa çeken Muhittin Böcek’e yönelik iddialar ve tepkiler sürüyor.

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan'dan Başkan Muhittin Böcek'in kararına tepki!

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in apar topar makamına gelmesinin ve milyonluk arazi nedeniyle birbirine giren bürokratları arasında düzenlemeler yapması, kamuoyunda ‘Başkan güç odaklarının talimatlarını yerine getiriyor’ iddialarını gündeme taşımış ve CHP Antalya İl teşkilatından da tepki gelmişti.

Çeşitli kesimlerden eleştiri yağıyor

Başkan Böcek’e kendi partisinden gelen tepkilerin ardından kimi siyasiler ve medya mensupları da imalı ve eleştirel mesajlar attılar. Bu mesajlar arasında en dikkat çekenlerinden biri de Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ın yaptığı paylaşımlardaki ifadeleri oldu.

Balkan hangi iş adamını işaret etti?

Polat Balkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bir iş adamını işaret ederek, Başkan Böcek’i etiketledi ve “Sakın ama sakın” diye yazdı.

İşte Polat Balkan’ın attığı o mesajlar:

"Bilerek ve isteyerek söylüyorum: Tarihin gördüğü en karanlık ve kirli insanlardan biri olan Fettah Tamince'nin yerli işbirlikçileri Antalya'yı esir almaya çalışıyor... Temel mücadele budur...

Eşikten beşiğe bir Antalyalı olarak yazıyorum: Ciğerimize yönelik uluslararası bir operasyon var. Farkındayız. Gün olur, devran döner, hesap görürüz. Biz hep buradaydık, burada olacağız. Sakın ama sakın... Şimdilik bu kadar...

Burası Antalya. İşgal ettiği makam, taşıdığı sıfat vs ne olursa olsun, hiç kimsenin iki dudağının arasına boyun eğmeyiz!"

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto