ANSİAD'dan Dönüşüm Zirvesi

02.11.2017 10:54

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen 'Dönüşüm Zirvesi' geniş bir katılımla Akra Hotel'de yapıldı.

ANSİAD'dan Dönüşüm Zirvesi

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlenen 1. Dönüşüm Zirvesi, 'İş Dünyasında Teknolojik Dönüşüm Çözümleri' temasıyla  Akra Hotel'de gerçekleştirildi. Teknolojik dönüşümde çözüm önerilerinin paylaşılacağı zirvede, endüstri 4.0, verilerin güvenliği, yenilenen iş modelleri konuları ele alındı.

 Dönüşüm Zirvesi'nin açılış konuşmasını yapan ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan şunları söyledi: “Bu toplantının amacı Türkiye’nin ve Antalya’nın endüstri 4.0 dönüşümündeki vizyonuna katkı yapmak. Endüstri 4.0 alanında Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TUSİAD ) ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yapılmış olan öncü çalışmalar ve hükümetimizin gündemine alması son derece önemli. Büyük fırsatlar ve büyük riskler çağı kapımızdadır. Nesnelerin, robotların akıllı hale gelmesi bir risktir. Bazı ülkelerin diğer ülkelerden çok daha akıllı hale gelmesi, yani ülkeler arasındaki teknoloji farkının çok açılması büyük bir risktir. Büyük veriye sahip olan, yapay zekayı kontrol eden bir kişi, şirket veya ülke için imkanlar sınırsız olacaktır. ANSİAD olarak endüstri 4.0 konusunu bir toplantıyla bitirmeyecek, Türkiye’nin endüstri 4.0 dönüşümüne ışık tutacağız" dedi. 

(Emre Gündoğdu - mygazete.com )

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto