Alkol sürücü ile polis arasında komik diyalog

09.11.2020 13:52

Manavgat ilçesinde, refüje çarpan minibüsün sürücüsü Mehmet O.'ya (21), alkol kontrolü için uzatılan alkolmetreyi üfleyemeyince polis, "Balona üfler gibi üfle" diyerek tarif vermek zorunda kaldı. Mehmet O., 1.03 promil alkollü çıktı.

Alkol sürücü ile  polis arasında komik diyalog

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; kaza, saat 00.30 sıralarında Manavgat'ın Sorgun Bulvarı Antbirlik kavşağında meydana geldi. Mehmet O. yönetimindeki  07 JP 027 plakalı kapalı kasa minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu, refüje çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sürücü Mehmet O. ile araçta bulunan ve adı öğrenilemeyen arkadaşı, yaralı olmadıklarını söyleyerek hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Trafik polisi ise alkol muayenesi için sürücü Mehmet O.'ya alkolmetreyi üfletmeye çalıştı. Alkolmetreye birkaç kez gerektiği şekilde üflemeyi başaramayan Mehmet O.'ya polis memuru, "Balona üfler gibi üfle" diyerek tarif etmeye çalıştı. Polisin uyarısı sonucu alkolmetreye gerektiği gibi üfleyen Mehmet Oktaş'ın, 1.03 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Sürücü Mehmet O., 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek' suçundan adli işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza yapan minibüs çekiciyle kaldırıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto