Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

06.11.2020 11:10

Antalya haber... Antalya’da yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı.

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre, Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan kaza, saat 19.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Şaban B. yönetimindeki 07 AHF 446 plakalı motosiklet, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Şaban Kiremitçi (63) isimli kişiye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savurulan motosiklet sürücüsü ve Kiremitçi ağır yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla yaralı Şaban B.’yi ilçedeki özel bir hastaneye Kiremitçi'yi ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Kiremitçi doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Durumu ağır olan Şaban B. ise özel hastaneden tekrar Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Kiremitçi’nin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediyesi morguna konuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto