Sahile beton döktüler!

20.06.2019 10:18

Antalya'nın Alanya ilçesinde otellerin sahile döktükleri beton büyük tepki çekti. Avsallar eski Belediye Başkanı Şerif Kaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in duruma müdahale etmesini istedi.

Sahile beton döktüler!

Akdeniz Gerçek Gazetesi'nin haberine göre, Antalya'nın Alanya ilçesi Avsallar Mahallesi'ne bağlı İncekum Turizm Merkezi'nde bazı otellerin sahile döktükleri betonun çevreye verdiği zarar büyük tepki toplamıştı. 

Yaklaşık 20 gün önce yapılan çağrı ile yetkililer göreve çağrılmıştı ancak kimse duruma müdahale etmedi. 

Beton duvarlarla örülerek halka kapatılan sahil hakkında Avsallar'ın eski Belediye Başkanı Şerif Kaya da, bu görüntüyü görünce perişan olduğunu söyledi. 

Turistlerin de bu görüntüye şaşırdığını, sahilden geçemediklerini vurgulayan Kaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in konuya el atmasını istedi. 

Avsallar eski Belediye Başkanı Şerif Kaya

Başka bir otel de tel örgü çekti

Eski başkan Kaya, başka bir otelin de sahile tel örgü çeıktiğini söyleyerek, Avsallar bölgesinde çok ciddi bir sıkıntı olduğunu belirtti. 

"Artık birilerinin harekete geçmesini istiyorum" diyen Kaya, "Büyükşehir Belediyesi iki tane mühendis ve mimar görevlendirsin. Görevliler sahilde yapılanları kendi gözleriyle görsün" dedi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto