FUTBOLCULAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

13.06.2017 14:00

AYTEMİZ Alanyaspor Kulübü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Demirtaş Nihal Demirel Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte futbolcularla öğrenciler bir araya geldi.

FUTBOLCULAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

'Alanyasporum Okulumda' projesinin 7'nci durağı Demirtaş Nihal Demirel Ortaokulu oldu. Proje kapsamında Aytemiz Alanyasporlu futbolcular Michael Landel, Darko Lazic ve Alişan Şeker öğrencilerle bir araya geldi. Programa Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Sportif Direktör Taner Savut, Genel Müdür Ali Topal, Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz ve Okul Müdürü Zülküf Şimşek de katıldı.
Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz ve Okul Müdürü Zülküf Şimşek projenin amacını anlatan birer konuşma yaptı. Ardından Okul Müdürü Zülküf Şimşek, projeye katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu adına Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz'a birer plaket verdi.
Daha sonra turuncu yeşilli futbolcular öğrencilerin formalarını imzaladı. Öğrenciler bu sırada futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

ALANYA, (DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto