Antalya'da büyük operasyon başlıyor!

03.07.2019 17:43

Antalya'da "Hayatıma kastım yok, kaskım var" kampanyasının tanıtımı için Antalya'nın çeşitli yerlerine "Antalya'da büyük operasyon" afişleri asıldı.

Antalya'da büyük operasyon başlıyor!

Geçtiğimi yıl emniyet kemeri sinyalini engelleyen, 'Türk tokası' olarak bilinen aparatı üreten, satan ve araçlarında bulunduranlara karşı Antalya'da 'Ölümle tokalaşma' sloganıyla Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin iş birliğinde kampanya başlatılmıştı. 

Bu yıl da Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı desteği ile gerçekleştirilecek olan "Hayatıma kastım yok, kaskım var" kampanyası şehrin belli noktalarına asılan "Antalya'da büyük oeprasyon" afişleri nedeniyle büyük ilgi çekti. 

Kampanyanın amacının olası bir kaza halinde motosikletlilerin hayatını tehlikeye atmaması için kask takmaları konusunda bilinçlendirmek olduğu öğrenildi. 

Kampanya tanıtım toplantısı, yarın saat 14.30'da Rixos Downtown Hotel'de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto