Antalya haber: Uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha!

07.10.2020 14:33

Antalya haber... Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Antalya haber: Uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha!

Antalya haber...  Antalya'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Polisler bu kapsamda yaptıkları çalışmalarda K.P. (33) isimli şüpheliye ait Kızlarpınarı Mahallesi Durnalar sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldı.

Kıskıvrak yakalandılar

Takibe alınan adresten çıkan şüpheli K.S. (46) ve E.Y. (25) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin üst aramasında 2 parça halinde toplamda 0,46 gram eroin ve 0,23 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, belirlenen adreste de arama yapan polis ekipleri, çatıda K.P. ve H.T.'yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. K.P.'nin üzerinde kağıda sarılı halde 1,11 gram eroin ele geçirildi.

Gözaltına alınan K.S., E.Y. ve H.T. 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Şüpheli K.P. 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. K.P. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto