ALANYA'YA KOŞARAK GELDİ

31.05.2017 17:00

ULTRA maraton koşucusu Akın Yeniceli, Aytemiz Alanyaspor ve Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu için yaşadığı Uşak'tan Alanya'ya koşarak geldi.

ALANYA'YA KOŞARAK GELDİ

Uşak'ta oturan 29 yaşındaki ultra maratoncu Akın Yeniceli, Aytemiz Alanyaspor ve Başkan Hasan Çavuşoğlu için Uşak'tan Alanya'ya koşarak geldi. 4 gün boyunca günde yaklaşık 100 kilometre mesafe kat eden Yeniceli'nin koşusu turuncu yeşilli takımın Galatasaray ile yaptığı maç öncesi Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda sona erdi. Yeniceli'yi stadın protokol girişinde Başkan Hasan Çavuşoğlu karşıladı.

Üzerinde Aytemiz Alanyaspor forması ve bayrağıyla koşan Yeniceli, Türkiye'de özel ve resmi yarışlarda 113 madalya kazandığını söyledi. Birçok yarışta dereceye girdiğini belirten Yeniceli, "Uşak'tan Ankara'ya sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için koşmuştum. Şimdi de Alanyaspor ve başkanımız Çavuşoğlu için yine Uşak'tan koşarak buraya geldim. Tüm Alanyaspor'a, yönetimine beni güzel karşılaşmalarından dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah daha güzel yarışlar kazanıp yurt dışında da bayrağımızı onurla ve gururla dalgalandıracağım" dedi.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da "Avrupa şampiyonluğu bulunan Akın kardeşimizi 'koşan adam' diye tanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için de koşmuştu. Bu kez Uşak'tan benim ve Alanyaspor için koşarak geldi. Bizim için buraya kadar koştuğu için yönetim kurulum ve kulübüm adına da kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

ALANYA, (DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto