Alanyalı kadınlar için önemli proje!

20.06.2019 15:06

Uluslararası Şehirler Derneği Alanya Şubesi, kadınlar için çok önemli bir projeye imza atıyor. Dernek, 'Kadınlar el ele' projesi ile Alanya Merkez ve köylerde yaşayan kadınların emeklerini paraya dönüştürerek, geçimlerine katkı sağlayacakları online market kuruyor.

Alanyalı kadınlar için önemli proje!

Uluslararası Şehirler Derneği Alanya Şubesi, Alanya merkez ve köylerde yaşayan kadınların el işleri, tasarımları, aksesuarları, tekstil ūrūnleri, tarım gıda ve ev yemekleri gibi ūrūnleri ūretip pazarlayabilecekleri online bir market kurarak tūm Tūrkiye'ye pazarlamalarını amaçlayan bir projeye imza atıyor. 

Uluslarası Şehirler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yüksel, 'Kadınlar el ele' isimli proje sayesinde ev hanımlarının kendi ürünlerini pazarlama imkanı bulabileceğini, internet üzerinden satış yapılabilmesi nedeniyle ulaşım ve kira masrafından da kurtulabileceklerini belirtti. 

Kadınların evlerinden yaptıkları satışlar ile para kazanarak kendilerine ve ailelerine katkı sağlayacaklarını söyleyen Bülent Yüksel, üreten kadınların ilk elden aracı olmadan tüketici ile buluşacakları bir platform kurduklarını belirtti. 

Proje sayesinde ev hanımları çevre edinme ve ağ genişletme fırsatı bulacaklar, online market sayesinde özgūven, motivasyon ve istihdam edinme olanağı bulacaklar.

MYGazete'ye ziyaret   

Uluslararası Şehirler Derneği, MYGazete'ye de ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Yüksel, derneğin projeleri, yapılan etkinlikler ve planlanan işler hakkında bilgi verdi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto