Alanya'da 4 yıldızlı otelde yangın çıktı

11.11.2020 22:21

Antalya haber...Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 yıldızlı 5 katlı otelin çatısında yangın çıktı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayla söndürülen yangın, otelin pandemi nedeniyle kapalı olmasından dolayı olası bir faciaya yol açmadı.

Alanya'da 4 yıldızlı otelde yangın çıktı

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Antalya'nın Alanya ilçesi Dinek Mahallesi Emirgan Caddesi’nde üzerinde bulanan 4 yıldızlı 5 katlı bir otelin çatı katında saat 19.30 sıralarında yangın çıktı.

Çatıdan duman yükseldiği gören çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak haber verildi. Acil çağrı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin 5 araçla müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Otelin odalarına sıçrayarak büyük çapta maddi hasara neden olan yangın bir çok vatandaş tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Otelin pandemi nedeniyle kapalı olması ise olası bir faciayı önledi. Polis ve itfaiye yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto