TOKİ KONUTLARINDA SONA GELİNDİ

06.06.2017 11:00

ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan 409 konutun inşaatında sona gelindi.

TOKİ KONUTLARINDA SONA GELİNDİ

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, TOKİ tarafından Kırcaboyu mevkiinde yaptırılan konutları inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden inşaat hakkında bilgi alan Başkan Uysal, ilçede ilk kez böyle bir toplu konut hamlesine girişildiğini söyledi. İlçede yaşanan konut açığının bu projeyle giderileceğini aktaran Uysal, 26 blokun yapıldığını ve ince işlerinin devam ettiğini kaydetti. 

Projenin tarihi Akseki evlerinin geleneksel mimarisini göz önüne alarak hazırlandığını vurgulayan Uysal, projede cami ve ticaret birimlerinin de yer aldığını belirtti. Başkan Uysal, "Akseki TOKİ konutlarımız ilçeye güzel bir görünüm katacak. 16 Haziran cuma günü Akseki TOKİ konutlarının, belediye kültür salonunda kura çekilişini yapacağız. Ev sahipleri ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Firma yetkilisi Serkan Çakır da TOKİ konutlarının 20 Eylül 2016 tarihinde ilk beton dökümünün gerçekleştirildiğini söyledi. Çakır, "Burada 26 bloktan oluşan 409 daire, cami, sosyal tesis ve ticaret merkezi var. Bloklarımızın yüzde 85'i tamamlandı. Şu anda tamamen ince işleri ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Eylül ayı sonunda geçici kabulün yapılmasının ardından eksiklikler giderilecek ve tapular çıkacak. Bu durumda daire sahiplerinin buraya yerleşmesi yılsonunu bulabilir"                                                                    

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto