Ak Parti'de Durukan güven tazeledi

01.01.1970 00:00

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı'nın 4'üncü olağan kongresinde mevcut başkan Mehmet Rıfat Durukan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ak Parti'de Durukan güven tazeledi

Ak Parti Konyaaltı İlçesi Teşkilatı'nın 4'üncü olağan kongresi Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi. Kongreye, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Kongrede konuşan Başkan Menderes Türel, Ak Parti'de yer alanların makam mevki içinde bulunmadıklarını söyledi. Davaya hizmet etmek için bu partide siyaset yaptıklarını anlatan Türel, "Bu parti Antalya'da yüzde yüz oy artışına sahipse dava amacı güttüğü içindir. Heyecanımızı kaybetmeyeceğiz, heyecanımızı kaybetmezsek kimse bizim bileğimizi bükemez. Bizim için genel kurul tazelenme ve bayram, şölen havasındadır" dedi.

Menderes Türel, Konyaaltı'nda hayal projeleri hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. 2009 yılında bu projeleri sunduğunda dalga geçtiklerini belirten Türel, Konyaaltı Belediyesi'ni kazanmalarının uzak olmadığını söyledi.

'500 BİN HEDEFİMİZ VAR'

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer de tazelenme ve dönüşüm süreci içine girdiklerini söyledi. Antalya teşkilatlarının oy oranlarının istikrarlı şekilde devam ettiğini kaydeden Sümer, Türkiye'de yüzde 100 oylarını artıran kentlerden biri olduklarını aktardı. Antalya'nın demokrasinin kalesi olduğunu vurgulayan Rıza Sümer, hiçbir zaman bir görüşün kalesi olmadığını dile getirdi. Başkan Sümer, "Antalya her zaman gündemde olmaya devam edecektir. Teşkilatlarımız her zaman milletimizin emrindedir. Antalya'da 300 bin kayıtlı üyemiz var. Üye sayımızı 500 bine karma hedefimiz bulunuyor" dedi.

DURUKAN TEK ADAY OLDU

Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rıfat Durukan ise Konyaaltı'nın zor bir bölge olduğunu, ama herkesin kolay seçimi kazanabileceğini, kendilerinin zora talip olduklarını söyledi. Sorunları çözmeye yönelik Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ettiklerini anlatan Durukan, Konyaaltı'nın projelerle bir dünya kenti haline geldiğini kaydetti.

Tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Rıfat Durukan yeniden seçilerek güven tazeledi.

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto