AK Parti Antalya İl Başkanı Taş'tan hastane müjdesi

23.12.2019 12:08

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MYGazete.com'a özel yaptığı açıklamada Atatürk Devlet Hastanesi'nin yenileneceğini söyledi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş'tan hastane müjdesi

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MYGazete.com'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Antalya'da sağlık alanında yürüttükleri başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekleyeceklerini belirten Başkan İbrahim Ethem Taş, “Eski SSK şimdiki Atatürk Devlet Hastanesi'nin yenilenme kararı verilmiştir.

Bu kompleks içine 300 yataklı hastane ve günde 10 bin kişiye hizmet verecek poliklinik hizmet binaları inşaa edilecek. Şu an karar verildi. Şu anda süren hizmetlerin hepsi hastanemizde devam edecek.

Yeni bina bittiğinde yeni yere geçilecek ve şu an hizmet verilen eski bina yıkılıp yerine ek yeni hizmet binası yapılarak Atatürk Devlet Hastanesi hizmet aksaması yaşamadan böylelikle yenilenmiş olacak" dedi. 

Aşama aşama yapılacak

Başkan Taş şöyle devam etti:

"Hastaneler muayene olmaya devam edecek. Bununla alakalı olarak 2020'de ihale yapılacak. 2021’in ilk yarısında da birinci etap hastane tamamlanacak. 2022 yılında ikinci etap tamamlanmış olacak.

Alanya, Gazipaşa, Manavgat Devlet Hastaneleri yenilendi. Eğitim Araştırma ve Kepez Devlet Hastanesi yeniden yapıldı. Korkuteli, Elmalı, Kumluca hastanelerimizi vatandaşımızın hizmetine sunduk. Kaş’a kadar hastaneler yenilendi.

Kepez’e diş hastanesi yapıldı.

Döşemealtı ve Aksu ile ilgili çalışmalarımız 2022 yılında hastanelerin tamamlanmasını hedefliyoruz."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto