AGC Başkanı Mevlüt Yeni'den Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şeker'e ziyaret

25.11.2020 18:21

Antalya haber...Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı aynı zamanda AÜ Rektör Basın Danışmanı Mevlüt Yeni, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin yeni dekanı Prof.Dr. Mustafa Şeker'i ziyaret etti.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni'den Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şeker'e ziyaret

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi yeni dekanı Prof.Dr. Mustafa Şeker,  Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı ve aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Rektör Fahri Basın Danışmanı da olan Mevlüt Yeni, Akdeniz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sibel Atasoy ve Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Işık Tuncel'i ağırladı. 

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Işık Tuncel, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Şeker, AGC Başkanı Başkanı Mevlüt Yeni, Akdeniz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sibel Atasoy

Görüşmede, İletişim Fakülteleri ve basın sektörünün durumu konuşuldu. 

Başkan Yeni: "Çok yakında sizlere güzel haberlerimiz olacak"

AGC Başkanı Yeni sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 "Akdeniz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü meslektaşım değerli kardeşim Sibel Atasoy Aksoy ve AÜ öğretim görevlisi meslektaşım sevgili Işık Tuncel ile birlikte ülkemizin sayılı fakültelerinden biri olan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne dekan olarak atanan değerli hocam Mustafa Şeker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Cemiyetimizin de paydaşı İletişim Fakültesi yeni yönetimi ile çok yakında sizlere güzel haberlerimiz olacak..."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto