AESOB, Kumluca'da sel felaketiyle zarar gören esnafın yanında

17.12.2022 17:08

Antalya, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yaşanan yoğun yağış sebebiyle Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde sel felaketi sonrası esnafları yalnız bırakmadı.

AESOB, Kumluca'da sel felaketiyle zarar gören esnafın yanında

Antalya haber... Derelerin taşmasıyla sokaklar göle dönerken, işyerleri ve seralar sular altında kaldı, park halindeki otomobiller ve araçlar sel sularıyla sürüklendi. Afet bölgesinde özellikle esnaf ve sanatkârlar, çiftçiler başta olmak üzere birçok vatandaş olumsuz olarak etkilendi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Kumluca ve Finike bölgelerinde görev yapan esnaf odası başkanları ile birlikte bölgede faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları iş yerinde ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

AESOB Başkanı Dere, Kumluca ve Finike ilçelerinde Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan ile birlikte bölge esnaflarına geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak hasar tespit çalışmalarına destek sağladı. Bu ziyaretler esnasında Başkan Dere'ye Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Durdemir, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan eşlik etti.

KUMLUCA VE FİNİKE İÇİN ANKARA ÇIKARMASI

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, sel felaketi sonucunda zarar gören esnaf ve sanatkarların durumunu yetkili merciler ile görüşmek üzere Ankara'ya gitti. AESOB Başkan Dere, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül'ü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt'u ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı makamında ziyaret ederek sel felaketinde zarar gören esnaf ve sanatkarların durumunu aktardı. Hasar Tespit Komisyonu ile çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Adlıhan Dere, afet bölgesinde bulunan 1000'e yakın işyerinin etkilendiğini bildirdi. Başta Kumluca ve Finike afet bölgelerinde zarar gören esnaflar olmak üzere tüm esnaf ve sanatkârlar için maddi ve manevi destek ile KOSGEB Desteği taleplerini iletti.

TESK BAŞKANI PALANDÖKEN, ANTALYA'DA

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte Antalya'ya afet bölgesine geri döndü. TESK Genel Başkanı Palandöken, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile bir araya gelen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan ve afet bölgesinde görev yapan esnaf oda başkanları Selçuk Çınar, Bayram İğneli, Ali Çalışkan, Adem Durdemir ile birlikte ile Kumluca ve Finike afet bölgelerinde esnafları işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi, esnaflara geçmiş olsun dileklerini iletti. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere olmak üzere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve tüm ilçe belediye başkanlarına yapmış oldukları destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Meteoroloji ve bakanlıktan uyarılar peş peş geldi! Bu saatlerde dışarı çıkmayın

Meteoroloji ve bakanlıktan uyarılar pe..

Meteoroloji ve bakanlıktan uyarılar peş peş geldi! Bu saatlerde dışarı çıkmayın
Wi-Fi'daki büyük tehlike! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz!

Wi-Fi'daki büyük tehlike! Her şeyinizi..

Wi-Fi'daki büyük tehlike! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz!
IBAN korkusu vatandaşı tedirgin etti! Herkes birbirini ihbar ediyor

IBAN korkusu vatandaşı tedirgin etti H..

IBAN korkusu vatandaşı tedirgin etti! Herkes birbirini ihbar ediyor
Antalya Valiliği Kepez Belediyesine seçim için yazı gönderdi.

Antalya Valiliği Kepez Belediyesine se..

Antalya Valiliği Kepez Belediyesine seçim için yazı gönderdi.
Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden yağış ve toz aşımı uyarısı! 23.4.2024

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden..

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden yağış ve toz aşımı uyarısı! 23.4.2024
Muratpaşa’da 23 Nisan coşkusu! Birbirinden renkli gösterilerle kutladı

Muratpaşa’da 23 Nisan coşkusu! Birbiri..

Muratpaşa’da 23 Nisan coşkusu! Birbirinden renkli gösterilerle kutladı