23 derece sıcaklığı görenler sosyal mesafeyi unuttu

29.11.2020 15:28

Antalya haber... Sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Antalya'da, güneşli havayı fırsat bilenler sahilleri doldurdu. Sahildekilerin bazıları sosyal mesafelerini korurken, bazıları ise hiçe saydı.

23 derece sıcaklığı görenler sosyal mesafeyi unuttu

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Türkiye'nin birçok yerinde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 21 derece olduğu kentte güneşli havayı fırsat bilenler sokağa çıkma kısıtlamasının ardından dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Sahile gelen bazı kişiler kumların üstüne yatarak güneşlenirken bazıları ise sıcaklığı 23 derece olan denize girdi.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİLMEDİ

Öğle saatlerinde bir anda yoğunlaşan sahilin çoğu noktasında ise koronavirüs önlemleri hiçe sayıldı. Sosyal mesafe korunmazken, bazı kişiler de sosyal mesafelerini koruyarak oturdu. Çocuklar ise kumlarda oynadıktan sonra denize girerek eğlendi.

"HİÇBİR YERE BULAŞMADAN SAHİLE GELİYORUZ"

Çocuklarıyla birlikte kısıtlamanın ardından sahile gelen Fulya Avcı Küçükay, "Mevsimler küresel ısınma nedeniyle dünyanın her noktasında değişti. Antalya'da da bunun olması normal. Daha önceki yıllarda kasım ayında bu kadar sıcaklık yoktu. Son yıllarda sıcaklık iyice artmaya başladı. Kısıtlamanın ardından genelde hiçbir yere bulaşmadan sahile geliyoruz. Çocukları parkta oynatmaktansa sahile getirmek daha güvenli" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto