100 ÇOCUĞA HEDİYE BİSİKLET

09.06.2017 09:00

BİSİKLET kullanımında bilinç ve farkındalık yaratmak amacıyla 'Geleceğe pedallıyoruz' ve 'Pedalları çevirin, çocukları sevindirin' sloganı ile etkinlik düzenleyen Terracity AVM, Duacı'daki Eczacılar Ortaokulu'nda 100 öğrenciye bisiklet hediye etti.

100 ÇOCUĞA HEDİYE BİSİKLET

Şenlik havasında geçen bisiklet dağıtım törenine öğrenciler, aileleri, Terracity yöneticileri ile Duacı Eczacılar İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Teke ve öğretmenler katıldı. Törende, çocuklar DJ'nin çaldığı müzik eşliğinde, palyaço, yüz boyama ve şekil verilen balon gösterisi ile neşeli dakikalar yaşadı.

Bisiklet dağıtımı öncesinde bir konuşma yapan Terracity AVM yöneticisi Gözde Hoşten, her 100 kilometre pedal için bir bisiklet kazandıran 'Pedalları Çevirin Çocukları Sevindirin' etkinliğinin devam ettiğini söyledi. Çocukları karne öncesi sevindirmek için 100 bisikletin de daha önceden dağıtıldığını belirten Gözde Hoşten, çocukları sevindirmeye devam edeceklerini söyledi.

Mayıs- Haziran aylarını kapsayan 8 haftalık periyod dahilinde her cumartesi ve pazar günü Antalya Bisiklet Derneği (ANTBİSDER) eğitmenleri tarafından büyüklere bisiklet sürüş, 6-12 yaş arası çocuklara ise bisiklet sürüş ve montaj eğitiminin devam ettiği vurgulandı.

Duacı Eczacılar İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Teke de bisiklet dağıtımı için okullarını seçen ve çocukları karne alacakları günün öncesinde sevindiren Terracity yöneticilerine teşekkür etti. Konuşmalardan sonra bisikletler Gözde Hoşten, Ahmet Teke ve diğer yetkililer tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto