400 bin liralık kablo çaldılar!

31.01.2020 20:56

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde piyasa değeri 400 bin TL olan 24 ton alüminyum kabloları çalarak sattığı iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alınan 4 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

400 bin liralık kablo çaldılar!

Edinilen bilgiye göre, 21 Ocak günü Çayırova ilçesinde dorsesinde piyasa değeri yaklaşık 400 bin TL olan 24 ton alüminyum kablonun bulunduğu tırın çalınması sonrasında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Çalınan tırın geçtiği güzergahlarda inceleme yapan ekipler, olayı gerçekleştiren şahısların tır sürücüsü H.G. ile B.G., M.S.E. ve Y.G. olduğunu tespit etti. Tespit sonrası operasyon başlatan ekipler, Eskişehir be İstanbul’da belirlenen adreslerde 4 şüpheliyi gözaltına alarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne sevk etti.

Fabrikadan yüklediği kabloları çalıntı süsü verip sattı

Şahısların burada yapılan incelemelerinde tır sürücüsü H.G.’nin fabrikadan kabloları aracına yükleyip çıktıktan sonra B.D. ve M.E.S. isimli şahıslar ile iletişime geçerek çalıntı bir plakayı kabloların yüklediği tıra takarak İstanbul’a gittiği, burada tır dorsesindeki kabloları Y.G. isimli şahsa verdikleri, son olarak da çalıntı plaka taktıkları tırı bir dinlenme tesisine park ederek çalıntı süsü vererek uzaklaştıkları tespit edildi.

4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto