TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımı, Antalya şöhretler karmasıyla dostluk maçı yaptı

Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamento-Meclis Futbol Takımı, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Parlamentolar Arası Avrupa Futbol Turnuvası öncesinde kamp yaptığı Manavgat'ta, Antalya şöhretler karması ile dostluk maçı yaptı.

Antalya'ya bayramda 1 milyon tatilci bekleniyor; yer için valiyi bile arayan var Antalya'ya bayramda 1 milyon tatilci bekleniyor; yer için valiyi bile arayan var

Bulgaristan'da 22-24 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Parlamentolar Arası Avrupa Futbol Turnuvası'na katılacak olan TBMM Parlamento- Meclis Futbol Takımı, turnuva öncesi son kampını Manavgat'ta gerçekleştirdi. Eski futbolcu ve antrenör Konya Milletvekili Ünal Karaman ile antrenör Yahya Ünal'ın çalıştırdığı meclis futbol takımı eski ve yeni milletvekilleri ile bakan yardımcılarından oluşturuldu. TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımı kampın son gününde eski futbolculardan oluşan Antalya şöhretler karması ile maç yaptı. 2-2 sona eren dostluk maçının ardından günün anısına takımlara Konya Milletvekili Ünal Karaman tarafından kupa ve madalya verildi.

Türkiye'nin bu yıl turnuvada şampiyon olmasını beklediklerini ifade eden KITUYAD Başkanı Osman Ergin, TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımını Manavgat'ta ağılamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Takımda her siyasi partiden futbolcu olmasına rağmen kamp süresi boyunca ortamda hiç siyaset konuşulmadı. Meclis Spor Futbol Takımımız moral ve kondisyon olarak üst seviyede, bu seviye ile katılacağı her organizasyon da başarılı olacaktır" dedi.

TBMM Parlamento-Meclis Futbol Takımı geçen sene Romanya'da yapılan 'Parlamentolar Arası Avrupa Futbol Turnuvası'nda ikinci olmuştu. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)

Kaynak: dha