Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe’den Çaykur Rizespor’a transfer olan ve gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı futbolcu, Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.
Antalya’da tatilini yapan Faslı futbolcu Memorial Antalya Hastanesi’nden sağlık kontrollerinden geçti. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de Aatif Chahechouhe ile olan fotoğrafı sosyal medya hesabından, “Camiamıza hayırlı olsun” etiketiyle paylaştı.
Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, “Aatif Chahechouhe başarılı bir futbolcuydu. Birçok Süper Lig takımlarından teklif aldı. Ama kendisi Antalyaspor’u tercih etti. Fedakarlıklar yaptı.
Ailesi de Antalya’da yaşamak istedi. Antalyaspor’un bütçesi içinde yer alan bir transfer oldu. 2+1 yıllığına anlaştık. Kısa süre içinde imza töreni yapacağız. Kentimize ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.
SPOR
Yayınlanma: 17 Haziran 2019 - 16:55
Antalyaspor, Aatif Chahechouhe'yi kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran 33 yaşındaki Aatif Chahechouhe’yi kadrosuna kattı.
SPOR
17 Haziran 2019 - 16:55
İlginizi Çekebilir