Yeni Bakış'ın bu akşamki konukları deneyimli gazeteciler Ahmet Külahçı ve Fuad Safarov
30.01.2021 14:11MYGazete.com ve MYTV Türkiye Genel Yayın Yönetmeni, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni'nin moderatörlüğünü yaptığı Yeni Bakış programının bu akşamki konukları deneyimli gazeteciler Berlin’den Ahmet Külahçı ve Moskova’dan Fuad Safarov olacak. Yeni, tecrübeli gazeteciler ile kovid-19 mücadelesi sürecinde Almanya, Rusya'da yaşananlar ve son gelişmeleri konuşacak.

Mevlüt Yeni ile Yeni Bakış bu hafta yine önemli konu ve konuklarıyla ekrana gelecek.
Kovid-19 mücadelesi sürecinde Almanya, Rusya'da yaşananlar ve son gelişmeleri Berlin'den Gazeteci Ahmet Külahçı, Moskova'dan Fuad Safarov Mevlüt Yeni'ye değerlendirecek.

"Almanya Türkiye ilişkilerinde yeni bir sayfa mı açılıyor ? Rusya Türkiye için neden önemli bir ülke? Pandeminin bitmesini dört gözle bekleyen Alman ve Rus tatilciler Türkiye'yi tercih edecek mi?" sorularını Gazeteci Mevlüt Yeni soracak, deneyimli gazeteciler Ahmet Külahçı ve Fuad Safarov cevaplayacak.

Yeni Bakış programını 30 Ocak 2021 Cumartesi saat 21.00’de MY TV Türkiye YouTube kanalından izleyebilirsiniz.
Canlı yayını izlemek ve programa katkıda bulunmak için MYTV Türkiye YouTube kanalına abone olabilirsiniz.