• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • Antalya
  • TURİZM
  • EKONOMİ
  • POLİTİKA
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • DÜNYA
  • RESMI REKLAMLAR
  • KÜLTÜR - SANAT RÖPORTAJ ÖZEL HABER
  • Ara
SON DAKİKA:
15:52
Antalya'nın Fethi'nin 819. yılında "Fetih ve Fatih" konferansı gerçekleştirildi
15:27
Antalya ve ilçelerinde 6 mart cuma elektrik kesintisi yapılacak: Hangi mahallelerde var, kaç saat sürecek?
14:45
Motosiklet tamirhanesindeki yangın: Ekipler seferber oldu
14:28
Otomobil elektrik direğine çarptı: Çok sayıda yaralı var
14:07
Türkiye'den son dakika PJAK uyarısı: Sıcak takip sürüyor!
13:58
Otomobille çarpışan motosikletli yaralandı
12:06
Bakan Mehmet Şimşek açıkladı: Eşel sistemi devrede! Eşel sistemi nedir, faydası ne olacak?
11:27
Akdeniz üniversite öğrencileri köy okulunu yeniledi
10:38
Antalya'da başkan Ali Çandır açıkladı: İhracatta rekor artış
10:33
Tofaş marka araç alev aldı: Resmen küle döndü
09:57
Antalya'da bugün hangi eczaneler nöbetçi? - 5 Mart 2026
09:48
Antalyaspor - Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
09:28
Bir hamle de Putin'den: Avrupa'ya gazı tamamen kesecek!
08:53
Hayvan hastalıklarına karşı seferberlik: Ekiplerinden çifte denetim
08:25
Yaşlı çiftin evi alevlere teslim oldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. Momtalks ilk kez Antalya'da!
EĞİTİM
Yayınlanma: 09 Mart 2024 - 13:00
Güncelleme: 10 Mart 2024 - 00:21

Momtalks ilk kez Antalya'da!

Reklam

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ebeveyn-uzman buluşma platformu olan 'MomTalks', ilk kez Antalya’ya geliyor.

EĞİTİM
09 Mart 2024 - 13:00
Güncelleme: 10 Mart 2024 - 00:21
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Momtalks ilk kez Antalya'da!
Reklam
Sağlıklı, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmenin ebeveyn eğitiminden geçtiğine inanan ve “Gelecek Aileden Başlar” diyen Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ebeveyn-uzman buluşma platformu MomTalks, bu yıl da dopdolu bir içerikle ilk kez Antalya’ya geliyor. Ebeveynleri ve eğitimcileri bilinçlendirmeye ve güçlendirmeye odaklanan etkinlik, 9 Mart Cumartesi günü Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Ebeveynler, ebeveyn adayları ve eğitimciler buluşacak

Eğitimci Dr. Bahar Eriş ve Aile Çocuk Yazarı Zeynep İşman ortaklığında gerçekleştirilen etkinlikte hemen her yaş grubundan çocuğu olan ebeveynler, ebeveyn adayları ve eğitimciler için zengin içerikler sunulacak. Çocuk Kitapları Yazarı Defne Ongun Müminoğlu ve Eğitimci/Yazar Banu Tozluyurt, ilk oturumda, Türkiye’nin her yerini köşe bucak dolaştıkları “Birlikte Geleceğiz” projesini anlatacak. Sadece anneler için değil, kadınlar ve çocuğa dokunan herkes için ilham veren hikâyeler ve konular paylaşılacak. Günümüzün en kritik konularından Dijital Çağda Ebeveyn Olmak başlıklı konuşmasıyla Doç. Dr. Yavuz Samur, ebeveynlerin çaresiz kaldığı konularda çözüm önerileri sunacak. Eğitim girişimcisi ve matematikçi Burcu Haboğlu Baba ise pek çok ailenin Matematiksel Düşünme Becerileri başlıklı konuşmasında, matematiğin yaşam becerileriyle ilişkisine dair çarpıcı bilgiler paylaşacak. Öğle arasından sonra gerçekleşecek üçüncü oturumda Geleceğe Dokunan Anneler ev sahipliğinde Prof. Dr. İsmihan Çetin Artan çocuklukta duygusal ihmal konusunu ele alacak. Artan aynı zamanda Evde Eşitlik Var projesinden bahsedecek. Klinik Psikolog Deniz Bolsoy ise Kök İnançların Ebeveynden Çocuğa Aktarılması başlıklı sunumuyla anne babaları düşünmeye davet edecek. Günün son oturumunda Eğitimbilimci Dr. Özgür Bolat, “Yetenek Nasıl Gelişir” başlıklı konuşmasıyla beyin gelişimi konusunda son gelişmeleri ele alacak.Tüm oturumların sonunda soru cevap bölümü yer alacak. Etkinliğe katılan yazarla, kitaplarını imzalayacak.

“MomTalks bilgi küratörlüğü hizmetiyle ayrışıyor”

MomTalks’un fikir annesi Dr. Bahar Eriş, “Bilgiye erişimin çok kolay hale geldiği bu çağda, bilgi kirliliği de ciddi bir sorun. Ebeveynlerin kafası çok karışık. Özellikle çocuk yetiştirme gibi hassas bir alanda, doğru kişilerden kaliteli bilgiye ulaşabilmek büyük önem taşıyor. MomTalks 8 yıldır alanın en değerli uzmanlarını ebeveynler ve eğitimcilerle buluşturarak kaliteli içerik küratörlüğü hizmeti sunuyor. Geleceğin aileden başladığını düşünürsek, anne baba eğitiminin bir memleket meselesi olduğunu görebiliriz. Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun bilincindeyiz ve etkinliğimizi her yıl daha çok sayıda aileye ve eğitimciye ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Mutlu çocuklar mutlu aile ortamında yeşerir”

MomTalks’un ortağı, Aile ve Çocuk Yazarı Zeynep İşman ise aile eğitiminin her geçen zaman daha da kritik hale geldiğini söyleyerek, “Mutlu, ahlaklı, değerleri olan bireyler yetiştirmek, sağlıklı bir toplum için olmazsa olmaz. Aile bir çocuğun ilkokuludur ve pek çok değer ailede yeşerir. Bu inançla, Momtalks bugüne kadar binlerce ebeveyn ve eğitimciye dokundu. Etkinliklerimizi hibrit yaparak yurt içi ve yurt dışından aileler ile de buluştuk. İstanbul ve Ankara’nın ardından Antalyalı aileler ile buluşacağımız için de çok mutlu ve heyecanlıyız. Momtalks artık bir aile ve ülkemizin her yanına bu güzel platformu taşıyacağız” dedi.

MomTalks Hakkında

MomTalks, ailenin geleceği şekillendirmedeki önemini vurgulamak, ebeveynlerin eğitimdeki kritik önemi konusunda farkındalığı artırmak amacıyla anne babaların, eğitimcilerin ve uzmanların buluştuğu bir platformudur. 2017 yılından bu yana düzenlenen etkinlik, İstanbul ve Ankara’dan sonra bu yıl ilk kez Antalya’da gerçekleştirilecek. ü
Reklam
İlginizi Çekebilir
EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
Akdeniz Üniversitesi, bilirkişilik eğitiminde de öncü
Akdeniz Üniversitesi, bilirkişilik eğitiminde de öncü
Antalya'da 498 bin 603 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Antalya'da 498 bin 603 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Akdeniz Üniversitesi CES 2026’da Türkiye’yi temsil etti
Akdeniz Üniversitesi CES 2026’da Türkiye’yi temsil etti
Son Haberler
Antalya'nın Fethi'nin 819. yılında
Antalya'nın Fethi'nin 819. yılında "Fetih ve Fatih" konferansı gerçekleştirildi
Antalya ve ilçelerinde 6 mart cuma elektrik kesintisi yapılacak: Hangi mahallelerde var, kaç saat sürecek?
Antalya ve ilçelerinde 6 mart cuma elektrik kesintisi yapılacak: Hangi...
Motosiklet tamirhanesindeki yangın: Ekipler seferber oldu
Motosiklet tamirhanesindeki yangın: Ekipler seferber oldu
 Otomobil elektrik direğine çarptı: Çok sayıda yaralı var
Otomobil elektrik direğine çarptı: Çok sayıda yaralı var
Türkiye'den son dakika PJAK uyarısı: Sıcak takip sürüyor!
Türkiye'den son dakika PJAK uyarısı: Sıcak takip sürüyor!
Antalya'da ilk sahur, iftar ve teravih ne zaman? (Diyanet takvimi)
Antalya'da ilk sahur, iftar ve teravih ne zaman? (Diyanet takvimi)

Ana Sayfa
GÜNDEM
Antalya
TURİZM
EKONOMİ
POLİTİKA
MAGAZİN
SPOR
SAĞLIK
DÜNYA
RESMI REKLAMLAR
KÜLTÜR - SANAT
RÖPORTAJ
ÖZEL HABER
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Antalya
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • MAGAZİN
  • POLİTİKA
  • RÖPORTAJ
  • SPOR
  • TURİZM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.