Antalya haber... Olay, Kaş'ta MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak'a ait iş yerinin önünde, Başkan ve arkadaşlarının alkol aldığı sırada yaşandı. Çevre sakinlerinin "rahatsızlık" ihbarı üzerine olay yerine intikal eden emniyet ekipleri, duruma müdahale etmek istedi.
Bu esnada MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak'ın polis ekibine mukavemette bulunarak saldırdığı, attığı yumrukla bir polis memurunun çenesini kırdığı ve memurun acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.
Siyasi baskı iddiaları gündemde
Yaşanan bu ciddi darp olayına rağmen, Başkan Kolak'ın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılması tepkilere neden oldu. Kulislerde ve emniyet kaynaklarında dolaşan iddialara göre, serbest bırakılan Başkanın, olayın üstünü kapatmak amacıyla Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü üzerinde siyasi baskı kurmaya çalıştığı öğrenildi. Bu durum, kamuoyunda ve emniyet teşkilatında büyük rahatsızlık yarattı. Olayla ilgili hukuki sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu olurken, polis memurunun sağlık durumunun takip edildiği bildirildi.


