Antalya haber... Olay, Aşağı Hisar Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde meydana geldi. Apartman sakinlerinin panik içinde yaptığı ihbar üzerine, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.
Polisler, evlerin çevresinde yaptıkları incelemede, sallantıya yol açan nedenin arka sokakta iş makineleriyle yıkılmakta olan 4 katlı bir bina olduğunu tespit etti.
Yaşananları anlatan bir vatandaş, "İşten gelince dinlenelim diyoruz, dinlenemiyoruz. Bina sallanıyor, duramıyoruz artık.
Depremden fazla sallanıyor, neredeyse duvardaki televizyon düşecek" diyerek yaşadığı korkuyu dile getirdi.
Bu sıra dışı durum, yıkım çalışmalarının çevredeki binalar üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.


'Depremden daha fazla sallanıyor'
Yıkım için gerekli izinlerin alındığını ve güvenlik önlemlerinin alındığını belirleyen polis, paniğe kapılan vatandaşları tek tek uyararak yıkım bitene kadar evlerine girmemelerini istedi.


