Antalya haber… Manavgat-Alanya D-400 Karayolu üzerindeki Doğançam ışıklı kavşağı, talihsiz bir kazaya sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, Manavgat istikametinden Alanya yönüne ilerleyen bir otomobil, önünde aniden ve dikkatsizce U dönüşü yapan başka bir araca çarptı.
Çarpışmanın şiddetiyle U dönüşü yapan otomobil savrularak yoldan çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlar, kazanın ne kadar ani ve etkileyici olduğunu gözler önüne serdi.
Görüntülerde, seyir halindeki aracın, dönüşe geçen araca çarpmasıyla savrulan otomobilin yol dışına çıktığı ve arkadan gelen başka bir aracın da olası bir çarpışmadan kaçmak için yol kenarındaki bir tesise doğru manevra yaptığı görüldü.
Kazada, büyük bir şans eseriyle herhangi bir yaralanma yaşanmazken, her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen trafik ekipleri, kazanın detaylarını belirlemek üzere kapsamlı bir inceleme başlattı.



