Zirve alev alev

02.03.2021 13:30

Süper Lig’de sezonun boyu kısalmaya başladıkça heyecan artarak devam ediyor. Sezon başından beri favoriler ligin üst sıralarında yer alırken sürpriz sonuçlarla da ligin seyrine ayrı bir zevk katıyor. Yarışta bunlar yaşanırken her hafta hakem hatalarını fazlasıyla konuşuyor olmak da bir futbolsever olarak beni de çok üzüyor.

Gerçi konuşulanları abartı bulmakla beraber maçı izlerken de verilen kararları görünce bazen ben de isyan ediyorum. Aynı hakem birkaç hafta önce penaltı verdiği pozisyonda bu hafta ise vermiyor veya kırmızı kartını kullanmıyor. Böyle durumlarda özellikle televizyondaki spor yorumcuların ekmeğine yağ sürüyor.

FENERBAHÇE ŞİMDİLİK MUTLU

Sezon başında oldukça ve iddialı kadro kurarak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe’de ikinci yarıda alınan sonuçlar Erol Bulut’un koltuğunu sallamıştı. Sarı-lacivertli takım, Abdullah Avcı’nın gelişi ile muhteşem çıkış yakalayan Trabzonspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek şimdilik tüm sorunları rafa kaldırdı. Fenerbahçe’de yine istenilen soncular gelmezse Erol Bulut çok tartışılır olur. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Trabzonspor’un verilmeyen penaltısı ise zaten gündemin baş köşesine oturdu.

GALATASARAY’IN GOLCÜSÜ VAR

Devre arası transferleri biliyorsunuz her zaman risktir. Galatasaray dünyaca ünlü golcüm Radamel Falcao var diyordu ama maalesef Falcao cam adam oldu ve birçok maçta sakat olduğu için forma giyemedi. Fatih Terim ve yönetim devre arasında Mohammed Mustafa diye bir golcü getirdi ve ligi sallamaya başlamadı. Mısırlı golcü oynadığı maçlarda attığı gollerle Galatasaray’ı şampiyonluk yarışında zirvede tutmayı başardı. Erzurumspor maçında Mısırlı golcü sahne aldı ve takımını zirveye oturttu.

BİZİMKİLER NE YAPTI?

Sezonun ilk yarısında fırtına gibi esen Alanyaspor’dan şimdi eser yok. O zamanlarda yazmıştım takımın yedek kulübesinin güçlü olması lazım diye. Hep aynı oyuncular ve fazla rotasyon yapılmadığı için Alanyaspor’daki düşüş sürüyor. Temsilcimiz deplasmanda Fatih Karagümrük’e 2-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi şansını da iyice zora sokmaya başladı. Diğer temsilcimiz Antalyaspor ise geçen yılın şampiyonu Başakşehir deplasmanından golsüz beraberlikle dönerek orta sıralardaki yerini sağlamlaştırdı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları