Üniversitemiz şimdiden başardı

23.08.2020 09:53

Akdeniz Üniversitesi vizyon ve misyon kimliğinde ki vakurluğu, duruşu, kararlılığı ve dünya da dikkat çeken üniversite olma hedefi yeni Rektör ve oluşturulan yeni yönetim ile şimdiden başarılarının yüksekliğini ne olacağını ortaya koyduğunu gösteriyor.

Rektör olarak atanan Prof.Özlenen Özkan kadrosunu hızlı bir şekildi kurarken aralarında geçmişte Fakülte Başhekimliği görevinde bulunmuş Kulak Burun Boğaz doktoru Prof. Dr.Murat Turhan’ı da katmış olması müthiş bir beyin gücü ve Rektörlüğün yüklendiği sorumluluğun sağ ayağı olacağını şimdiden söylemek gerekiyor 

Murat Turhan’ın kısa süren TIP Fakültesi Başhekimliği görevi ve sonrasında insanlığa alanında verdiği hizmetin hiçbir kademesinde azalma olmamış hastaları ve girdiği derslerde ortaya koyduğu bilim insanı birikimini öğrencilerine aktarmayı aksatmadan sürdürmüş bir doktor.

Onun bu davranışı mesleğine olan sevgisi, Akdeniz Üniversitesinin kaliteli doktorların yetişmesi konusunda ki kararlılığı hiç azalmadığı gibi robotik cihaz ile operasyonlarını gerçekleştirmiş olması Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinin gücüne güç katmış ve diğer üniversite hastanelerinde yapılan bu operasyonların gerisinde kalmamasını sağlamıştır. Akdeniz Üniversitesi Sağlık alanında dünden daha fazla adından söz ettireceği bir sürece girdiğini şimdiden belirtmek isterim.

Ömer Özkan hocamız ile yakaladığımız yüz nakli ve kol bacak nakillerinde yıldızı parlayan Akdeniz Üniversitesi artık yakın zamanda çok daha önemli operasyon, ve bilim insanlarının ortaya koyacağı yeni buluş, yeni operasyonlar farklı alanlarda ihtisas sahibi olmuş öğretim üyelerinin insanlığın hizmetine sunulmayı bekleyen buluşlar bir bir ortaya çıkmasını bir bir izleyeceğiz. Ne güzel Ne güzel 
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları