Taraftar başka ne ister

20.08.2019 10:47

Antalyaspor, 2019-2020 futbol sezonuna İzmir’de mükemmel bir başlangıçla giriş yaptı. Yeni sezonun ilk maçını Göztepe ile deplasmanda oynayan kırmızı-beyazlı ekip, 29’uncu dakikada…

Antalyaspor, 2019-2020 futbol sezonuna İzmir’de mükemmel bir başlangıçla giriş yaptı.

Yeni sezonun ilk maçını Göztepe ile deplasmanda oynayan kırmızı-beyazlı ekip, 29’uncu dakikada Kaptan Diego’nun kafa ile attığı golle rakibini evinde 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. 

Gol öncesi Hakan Özmert’in direkten dönen topu açıkça golün habercisi gibiydi. 

Nitekim Diego geçtiğimiz sezondaki bazı maçlarda yaptığı gibi, gemisini kurtaran kaptan gibiydi.

Göztepe maçı öncesi transferi için Sudi Arabistan’a giden Süleyman Doukara’nın kafileden çıkarılmasıyla şok olan Antalyaspor’da Paul Mukairu’ya  görev verildi. 

82 dakika oyunda kalan siyahi futbolcu, yerini Harun Alpsoy’a bırakırken  görev aldığı süre içerisinde ilerleyen haftalarda takımına daha yararlı olabileceğinin sinyallerini verdi.

Karşılaşma yeni sezonun ilk maçı olması nedeniyle her iki takım açısından da büyük önem teşkil ediyordu.

90 dakika sonunda kazanan taraf rakibine oranla daha hazır olan Antalyaspor olurken, ev sahibi Göztepe ise lige hazır gözükmedi.

Antalyaspor takım olarak genelde rakibinden daha üstün bir oyun ortaya koyarken, kırmızı-beyazlı ekipte bana göre sırıtan tek futbolcu Doğukan Sinik’ti. 

Nitekim genç  futbolcu  72’nci dakikada yerini Aatif Chahechouhe’ye bıraktı.

Doukara’nın da takımdan ayrılacak olmasıyla resmen golcüsüz kalan,  Aatif transferi dışında kayda değer bir transferin olmadığı yönünde birleşildiği kırmızı-beyazlı camianın genç Bahadır ile Ufuk Akyol’un üstün performanslarıyla teselli buldukları dikkatlerden kaçmadı.

Transfer bitiyor ve Antalyaspor gol yollarındaki eksiklik için bir şeyler yapmak zorunda. 

Aksi takdirde deplasmanda kazanılan Göztepe maçının ilerleyen haftalarda, “Tesadüfen kazanılan bir maç” olarak anılmaması içten bile olmaz.

Benden uyarması.

Kırmızı-beyazlı ekibi desteklemek üzere İzmir’e giden taraftarlar mutlu şekilde Antalya’ya dönerlerken, alınan galibiyette rolleri büyüktü.

Göztepe galibiyetinin tesadüf olup olmadığının bu hafta Pazar günü Antalya’da oynanacak Denizli maçıyla ortaya çıkacağı muhakkak.

Bekleyip göreceğiz.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto