Sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

28.03.2022 10:53

Başlığı okuyarak 'evet' dediğinizi duyar gibiyim. Peki kelimelerinizin ne kadar farkındasınız? Kelimelerin gücünü hayatınızda ne kadar kullanabiliyorsunuz? Daha da önemlisi konuştuğunuz her kelimenin hayatınıza yön verdiğinden haberdar mısınız? Kullandığınız kelimelerin hayatınızdaki yerini hiç düşündünüz mü?

Tüm bunlara cevabınız evet ise sizi tebrik ediyor, cevabı hayır olanlara biraz daha dikkatli okumasını tavsiye ediyorum.

Kelimeler hayatımızın %30-40 belirleyen sihirli değneklerimizden biridir. Gün içerisinde farkına varmadan sarf ettiğimiz cümleler, şaka amaçlı kullanılan cümleler her biri itaatkar kölemiz bilinçaltı tarafından kabul edilir. Ben buna 'evrenin şakası olmaz' diyorum.

Öyle bir sihir düşünün ki bir ulusun varoluşunu oluşunu, bir insanın hayata bağlılığını ya da nefretini etkileyebilir üstelikte kolaylıkla. Nasıl mı? Bilinç altınızı etkileyen KELİMELER.

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 'Geldikleri gibi gidecekler' sözündeki inançlılığı bir avuç diye adlandırılan ordu ile teknolojik olarak üstün kalabalık bir orduyu bertaraf etmiş ve kelimeler inançla birleşerek görevini tamamlamıştır. Tarihte bu ve benzeri kelimeleri sıkça görmekteyiz.

Atalarımızdan yadigar sözlerimize bakalım 'bela anma 40 kapı gezer seni bulur' 'istemediğin ot burnunun dibinde biter' tüm bu sözler enerjiden bir haber olsa da yüzyıllardır atalarımızı haklı çıkaran miraslardır.

Kelimelerinize olan inancınız ve kararlılığınız bir araçtır. 'pozitif söylüyorum ama olmuyor' diyen görüşmecilerime kullandıkları kelimelerini sorduğumda gerçekle yüzleşirler. Bu örneklerden bir kaçına beraber bakalım.

'Çok para istiyorum'

'Kilo vermek istiyorum'

'Sevgilim olsun o zaman tam olacağım'

'Çok az bir borcum kaldı onlardan da kurtulmak istiyorum'

Bu cümlelere baktığınızda çokta yanlış olmadığını düşünebilirsiniz, şimdi birde bu cümlelerin sübliminal mesajlarına bakalım.

Çok para istiyorum = Benim yeterince param yok

Kilo vermek istiyorum = Şu anki kilom iyi, verilecek yeni kilolar bulmalıyım (genellikle diyet programı takip edenlerde sık görülen bir durumdur. Diyete başlayıp kilo alırlar)

Sevgilim olsun o zaman tam olacağım = Ben şu anda eksiğim

Çok az bir borcum kaldı onlardan da kurtulmak istiyorum = Borcum var ve borçluyum

Yeterince anlaşılır olması için biraz daha açalım. Kullandıkları cümleler pozitif görünüme sahip negatif enerjili cümlelerdir. İlk cümle size masum gelen pozitiflikte karşılığı ise bilinçaltında negatiftir.

Peki bunda ne var? Yukarıda da bahsettiğim gibi bilinçaltı itaatkar bir köle gibi bizlere hizmet eder. İçerisinde bulunduğumuz hali değerlendirmeksizin isteklerimizi yerine getirmek görevidir. Bu nedenle kelimelerinizin subliminal mesaj kısmını hayatınızda var eder.

Tam borç bitti derken yeni bir masrafla karşılaştırır, tam parayı elde edecekken bir pürüz ile elinizden alır gibi. Siz kendinizi tamamladığınız ilişki içerisinde hissederken yeniden yarım bırakır. Neden mi?

İtaatkar olmak ona mantık yürütmez, sorgulatmaz ve sahibinin isteklerini harfiyen yerine getirir. Peki neden kelimeler bu kadar önemli ve ne demeliyim?

Kelimeler inanç sistemimizi etkileyen araçlardır. Bir kelimeyi uzun süreli söylediğinizde bu duygu ile uyumlanırsınız ve bilinçaltı bu kodlamayı duygularınızla kabul eder. Size sürekli 'başaramazsın' 'hayal dünyasında yaşama' vb sözler değer verdiğiniz bireylerce söylendiğinde bu duyguyla başarısız olmayı kabul edersiniz. Ne yaparsanız yapın bilinçaltı görevini kusursuzca yerine getirecektir.

Bilinçaltınızın kesintisiz yayın yapan bir radyo frekansı olarak kabul edelim. Ruh haliniz hangi frekansta yayın yapıyorsa yaşamınızın müzikleri o frekansa uygun olacaktır. Kelimelerin gücünü bilinçaltı ile birleştirmek bu nedenle önemlidir.

Bilinçaltınızdaki negatif blokajlardan kurtulmadan doğru kelimelerle olumlama yapmak bir müddet size iyi gelse de, sürekli negatif yayın halinde olan enerjiniz yeniden olumsuz deneyimlerinizi devam ettirir. Theta healing derin meditasyon ve dualarla evren enerjisini kullanarak bilinçaltı blokajlarınızdan anda kalıcı olarak kurtulmanızı sağlayan etkili bir yöntemdir.

Bilinçaltı temizliğinizi kelimelerinizle beslediğinizde mucize bir hayatın kapılarını aralamak tahmin ettiğiniz kadar zor olmayacak. Kendi sınırsız gücünüzü keşfedin kelimelerini seçerek kullanın.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları