Ne yaptın Alanya, Ne yaptın Antalyaspor

30.12.2020 13:19

Süper Lig’de heyecan artarak devam ederken bölgemiz takımlarından Alanyaspor ve Antalyaspor aldığı sonuçlarla herkesi üzdü. Öncelikle Alanyaspor’dan başlamak istiyorum. Bu sezona oldukça iyi başlangıç yapan taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Alanyaspor, uzun süre liderlik koltuğuna oturarak herkesi şaşırtmıştı. Fakat liderlik koltuğuna oturmayı hak etti mi diye soracak olursanız kesinlikle hak ediyordu. Oynanan oyun toplanan puanlar bunun göstergesiydi. Alanyspor’da Gençlerbirliği maçı ile başlayan düşüş sürüyor.

LİDERLİK KOLTUĞUNU KAYBETTİLER

Uzun süre liderlik koltuğunda oturan Alanyaspor, geçen hafta Denizlispor’a bu haftada ligin flaş takımı Gaziantep FK’ya mağlup olunca liderlik koltuğunu da kaybetmiş oldu. Sezon başından beri iyi futbol oynayan Alanyaspor’da yaşanan bu düşüş her takımda yaşanır. Bir an önce Çağdaş Atan’ın takımı toplamasını ve tekrar zirve için mücadele etmesini bekliyorum.

YAĞMUR ANTALYA’YA YARAMADI

Diğer temsilcimiz Antalyaspor ise adeta yağmura yakalandı. Pazartesi akşamı yağmur nedeniyle oynanması gereken mücadele salıya kaldı. Fakat bu defa yağmur yerine Antalyaspor’un kalesine gol yağdı. Antalyaspor, 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak tarihi hezimeti yaşamış oldu. Alınan bu şok skor belki takımın kendisine gelmesini sağlayacaktır.

SAHALARDA BUNU DA GÖRDÜK

Ligimizde her yıl enterasan gelişmeler yaşanıyor. Geçen yıllarda hakeme kırmızı kartı gösteren futbolcu (Salih Dursun) görmüştük bu defa da hakemi pozisyonu izleten futbolcuyu gördük. Beşiktaş-Sivasspor maçından bahsediyorum. Uzun süre tartışılan ve tartışılmaya devam edilecek pozisyon sonrasında Beşiktaş, Sivasspor karşısında öne geçti. Devre arasında soyunma odasına gidilirken Sivasspor kaptanı Hakan Arslan, pozisyonu nereden bulduğu belli olmayan bir telefonla gol yedikleri pozisyonunun taç olduğunu gösterince sarı kart gördü. Sinirlerine hakim olmayan Hakan, telefonu yerle fırlatıp daha sonra da reklam panolarını tekmeleyince ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını yalnız bıraktı. Beşiktaş oldukça tartışmalı attığı golle Sivasspor’u 3-0 mağlup ederek zirveye ortak oldu.

YENİ LİDER GALATASARAY

Ligde inişli çıkışlı bir grafik ortaya koysa da Galatasaray, tecrübesi ile maçlarını kazanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, deplasmanda Trabzonspor’u 2-0 mağlup ederek ligin yeni lideri oldu.

HERKESE İYİ YILLAR

Birçok kesimin hatırlamak istemediği 2020 nihayet bitiyor. Yeni yılda bir an önce korona belasının sona ermesini dileyerek herkesin yeni yılını kutluyorum.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları