Kartal 7 bitirdi!

04.05.2021 14:13

Kısıtlı kadrosuna rağmen 3 büyük takımın önünde son düzlüğe giren Beşiktaş'ın Galatasaray derbisini kayıpsız geçmesi durumunda mutlu sona ulaşması artık çok yakın. Gezzal- Lajiç- N’koudu -Larin ve tabii ki Josep'in müthiş uyumu takım coşkusuyla birleşince sezonun en çok konuşulan forvetlerine sahip olan Hatayspor’un hiç şansı kalmadı.

Boupenza'nın bencil oyununa Diouf ve Akintola gününde olmayışlarıyla katılınca kamuoyunun beklentisi olan zor oyun değil tek taraflı oyun çıktı ortaya ve KARTAL 7 BİTİRDİ!

Art arda yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında sesi biraz kısılan Galatasaray da işler iyi giderken Fatih Terim in iki formda golcüyü Rizespor maçında sahaya sürüp kaybettiği 3 puanın açığını kapatamadığı ortada. Buna rağmen Gençlerbirliği deplasmanında Halil tercihi Kerem, Emre ve Babel’in formu Nortfeld'in önündeki Johanson, Arda, Diego, Halil dörtlüsünü geçmeye yetti.

Bununla beraber Candeas, Stancu ve Sefa'nın etkisiz oyunu Gençlerbirliği'ni alt tarafın ateşinde bırakırken Galatasaray'ında derbi ateşini yakmasına sebep oldu.

Beraberlik serisini mağlup olmama serisi olarak adlandıran Ersun Yanal şimdi gerçekten bir kazanamama serisinin içinde ve 5 maçta yediği 12 gol aslında sezon sonunun bir an evvel imdada yetişmesi gereken takımlardan biri haline getirdi Antalyaspor u. Eksik oyuncular ve birlikte çalışamamanın büyük zorluğunu yaşarken Diabate, Halil, Jahoviç rüzgarına iç sahada teslim oldular.

Lig'in bu haftasında ilk küme düşen ekip Denizlispor oldu Sezona Yücel İldiz ile giren Denizlispor da zamansız teknik adam değişikleri sonu hazırladı rakip Rizespor'un ise Bülent Uygunla uyuşan kimyası Remmy, Samidio, Skodalı kadronun ligde kaldık ilanıydı.

Başakşehir'in Ankaragücü'nü yenip geçen sezonun üzerine yaşadığı bu ızdırap sezonunda artık daha rahat nefes alması şampiyon kulüp adına önemliydi Paintsil'in golüyle geri düşse de Aleksiç ve Fernandes ile 3 puana ulaşan Başakşehir Aykut Kocamanın pas ve sabır oyununa geç uyum sağlasa da ulaştıkları 43 puan kabus dolu sezonu bitirdi.

Ankaragücü ise son haftalara ateş çemberinin göbeğinde girdi. 5 haftadır kazanamayan Başkent ekibine son 3 oyunda 2 galibiyet gerekli. Haftanın en flaş galibiyetlerinden birini Hajredinoviç ve Varga'nın müthiş performanslarıyla Kasımpaşa aldı.

Haftalık değişen form durumlarından dolayı artık hiçbir oyunun net favorisi olmayan Alanyaspor'u iyi bir oyun ve net skorla geçen Kasımpaşa topa sahip olmayla skor istikrarını dengeleyemeyen Çağdaş Atanlı Alanyaspor'u mat etti.

Haftanın son oyununda ise yıllardır taraftarının istediği maç başlangıcını yapan Fenerbahçe daha 1. dakikada  VAR müdahalesi ile kazandığı Penaltıyı Sosa'nın gole çevirmesiyle start aldığı oyunu 15 dakikada bitirdi. Valencia en önde çok daha etkili görüntü verirken Sosa'nın liderliği Mert ve Ozan'ın fedakarca mücadelesi Mesut'un her pozisyonda pas oyunu çözümüyle birleşince geçte olsa oyunun ilk çeyreğinde özlenen Fenerbahçe'yi taraftarına izlettirdi ve Derbi sonucu için pusuya yattı.

Şimdi tüm takımlar dinlenmiş olarak hafta sonuna ulaşacaklar bu sezon bu haftada sonlanabilir heyecan son iki maça da kalabilir gerçek olan şu ki ÇOK TRANSFER YAPAN DEĞİL TAKIM OLAN YARIŞTA HEP DAHA AVANTAJLI...

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları