İstanbul - Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta cezaları arttırdık, kapatma cezası da uygulanacak İstanbul - Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta cezaları arttırdık, kapatma cezası da uygulanacak
Antalya haber... Kızılelma Partisi Genel Başkanı Yalçın Dursun Antalya İl Başkanlığına Genel Başkan Sözcüsü Murat Çıtırgı'ya atadı. Resmen atama sonrası bir açıklama yapan Başkan Çıtırgı, "Kızılelma Partisi genel merkezi olarak çizgimiz Atatürkçü bir zihniyet ve sayın Atatürk'ün ideali ve ideolojisi doğrultusunda muhafazakar muhasır medeniyetler üstünde bir siyasi çalışmaktır. Ülkemizi adeta Fatih Sultan Mehmet Han zihniyetinde yeni bir çağ açma noktasında ve bütün Türk dünyasını birleştirip bir araya getirip kızıl elma çizgisini bütün dünyaya hakim kılmaktır. Kızıl elma bu düşünce ile yola çıkmış bir siyasi partidir" dedi.

AYRIMA YER YOK

Herkesi kucaklayacaklarını dile getiren Başkan Çıtırgı, "Bu minvalde ülke içerisinde kesinlikle hiçbir ayrımcılık yapmak sizin bütün vatandaşını kucaklayan bir siyasi oluşumdur. Lakin vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında ülkemizin bekası adına her türlü siyasi ve terör odaklarına karşı duruşumuz gayet nettir. Vatanın bölünmez bütünlüğü kırmızı çizgimizdir. Bu doğrultuda bütün vatandaşımızı kucaklıyor zerre kadar ayrım yapmaksızın hepsini bağrımıza basıyor mazlumların yanında zalimlerin karşısında siyasi duruşumuzu siz değerli kamuoyu ile paylaşıyoruz" diye konuştu. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.