"Kızılcık Şerbeti Nursema öldü mü?" sorusu izleyiciler tarafından gündeme getiriliyor. Dizinin son bölümünde yaşanan intihar sahnesi sonrası Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu'nun diziden ayrılıp, ayrılmayacağı merak konusu oldu. Bu akşam yayınlanan bölümünde Nursema'nın camdan aşağı düşmesi izleyicileri şoke etti. Peki, Kızılcık Şerbeti Nursema ölecek mi, diziden ayrılacak mı? İşte, detaylar.... Geçtiğimiz yıl ise ATV ekranlarında yayımlanan Akıncı dizisiyle izleyici ile buluşmuştu. Yeni sezonda ise Ceren Yalazoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veriyor.

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA ÖLDÜ MÜ?

Kızılcık Şerbeti Nursema'nın öldüğüne dair bir bilgi bulunmuyor. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde detaylar netleşecek...

CEREN YALAZOĞLU DİZİDEN AYRILACAK MI?

Ceren Karakoç'un, Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldığına dair resmi açıklama bulunmuyor. Net bir bilgi geldiği zaman haberimize ekleme yapacağız.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 18. BÖLÜMÜNDE NE OLDU

Nursema'nın imam nikahının sonlandırılması için yapılanları öğrenen Abdullah, Alev'le yüzleştikten sonra Nursema ve İbrahim'in resmi nikah işlemlerini hızlandırmak için harekete geçecektir. Kıvılcım ve Ömer birlikteliği konusunda büyük tepki gösteren Doğa'nın annesine karşı bir türlü yumuşamaması sonucunda Ömer devreye girecek, ancak onun konuşması da Doğa'nın fikir değiştirmesi için yeterli olmayacaktır Kıvılcım'ın okulda yaşayacağı bir olay Doğa'yı kendisine getirecek, annesinin ölümle burun buruna gelmesi sonucu yaptığı yanlıştan dönecektir.Çocuk odasının duvar kağıtları yüzünden yaşanılan tartışma konusunda kendini affettirmek isteyen Pembe'nin bu konudaki girişimi yine bir sonuç vermeyecektir.

CEREN YALAZOĞLU KİMDİR?

1984 yılında Ankara'da dünyaya gele Ceren Yalazoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları bölümünde lisans eğitimini tamamlamadan önce, hayatının büyük kısmını Ankara'da geçirmiş. Üniversite öğreniminin ardından Beni Affet isimli günlük dizide Kader karakterini canlandırmış. 2020 yılında Maria ile Mustafa dizisi ile ekranlara dönen ünlü oyuncu burada Çiçek karakterine hayat vermiş. Geçtiğimiz yıl ise ATV ekranlarında yayımlanan Akıncı dizisiyle izleyici ile buluşmuştu. Yeni sezonda ise Ceren Yalazoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veriyor. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.