ANTALYA HABER... 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde elde ettiği başpehlivanlık unvanıyla altın kemeri Kumluca'ya getiren Orhan Okulu, hocası Kemal Yılmaz, Başaltı birincisi Tufan Güzel ve Minik 1 şampiyonu Turgut Buğra Arı ile birlikte ilçeye girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. İlçe girişinde kesilen kurbanın kanı, geleneğe uygun olarak Başpehlivan Orhan Okulu'nun alnına sürüldü.
Ardından, konvoy eşliğinde Kumluca belediye binasına gelen pehlivanlar, burada çiçeklerle karşılandı. Kumluca Belediyesi önünde, pehlivanların kazalardan uzak ve talihsizliklerden korunması için dualar edildi.
Duaların ardından Kumluca Belediye Başkanı Kesut Avcıoğlu ve Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş, pehlivanlara altın takdim ederek bu büyük başarıyı kutladı.
664. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu, yaptığı açıklamada duygularını dile getirdi:
"Kumluca'mıza altın kemeri getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Buradan tüm sevenlerimize ve buradaki herkese çok teşekkür ediyorum. Kumluca'mıza ve Antalya'mıza altın kemerimiz hayırlı olsun" dedi. Bu sözler, Kumluca halkının Orhan Okulu'na olan sevgisini ve gururunu bir kez daha pekiştirdi.


