Antalya İl Emniyet Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Kapsamında 19 Mayıs Tarihinde Trafiğe Kapanacak Yolları açıkladı. 

Images (27)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları Kapsamında  Pazar günü saat:20:00'de Beachpark Varyantan başlayacak olan Fener Alayı ve devamında Cumhuriyet Meydanındaki konser etkinliği nedeniyle bu yollar trafiğe kapalı olacak. 

Images (28)

Antalya'da 27 Temmuz Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak? Antalya'da 27 Temmuz Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

19 Mayıs Pazar günü;
Saat 15:00 itibari ile Falez Kavşağından Cumhuriyet Meydanına kadar olan güzergah; Konyaaltı Caddesi - Cumhuriyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollar, Güllük Caddesinin 100.Yıl Kavşağından Selekler Kavşağı istikametine, Hasan Subaşı Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark Kavşağı istikametine doğru trafiğe kapatılacaktır.
Fener Alayı yürüyüşünden sora; Konyaaltı Caddesinin Falez Kavşağı ile Selekler Kavşağı arası trafiğe açılacak ve Güllük Caddesine trafik kontrollü olarak verilecek.
 

Editör: Haber Merkezi