Wi-Fi'daki büyük tehlike! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz! Wi-Fi'daki büyük tehlike! Her şeyinizi kaybedebilirsiniz!
Popüler sosyal medya platformu Facebook, Instagram ve Thereads'e ulaşılamıyor. Sosyal medya kullanıcıları Instagram'ın çöküp çökmediğini merak ediyor. Peki Instagram çöktü mü? Instagram sorun mu var? Instagram neden açılmıyor?

Instagram uygulamasına giren kullanıcılar hiçbir şekilde story izleyemiyor, yeni gönderileri göremiyor. Bazı işletim sistemine sahip kullanıcıların Instagram ana sayfasını yenilerken problem yaşandığı belirtiliyor. Meta çatısında bulunan Instagram, Facebook ve Threads'e bir süredir erişim sağlanamıyor. Milyonlarca kullanıcı bu platformlara erişmede problem yaşıyor. Uygulamaları masaüstü kullananlar hesaplarından "çıkarıldı", mobil cihazlarda ise ana sayfa yenilenmiyor ve Messenger’dan mesajlar gönderilemiyor.

5 MART 2024 INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya genelinde kullanıcıların yapmış olduğu raporlamalar çerçevesinde, Instagram'da ve Facebook'ta anlık olarak bazı aksaklıklar yaşandığı rapor ediliyor. Kullanıcıların bir kısmı Instagram'ın WEB sürümüyle ilgili sorun yaşadığını belirtirken, bazıları da mobil uygulama üzerinde de sorunların olduğunu bildiriyor. Konuya dair uygulamaların resmi yöneticilerinden henüz bir açıklama yok.