İSTANBUL,(DHA)- Hepsiburada yaza özel, bir hafta boyunca devam edecek olan özel indirim kampanyası başlattı. ‘Büyük Yaz İndirimleri’ kampanyası, Hepsiburada satıcılı ürünlerde ‘en iyi taksitli fiyat garantisi’ ile yaz alışverişlerini yapacaklara tasarruf ettirecek. Ayrıca her müşteriye yapacakları alışveriş için yüzde 0 faizli bin lira kredi imkanı da sunuluyor.

Hepsiburada, Babalar Günü, Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesi ‘Büyük Yaz İndirimleri’ni başlattı. Teknoloji, mobil, moda, kozmetik, küçük ev aletleri, ev-yaşam ürünleri ve süpermarket ürünlerinden milyonlarca ürünün yer aldığı kampanya ile özel indirimlere ek olarak müşterilere ‘yarın kapında’ ve ‘kapında kolay iade’ gibi avantajlar da sunuluyor. Bunlarla birlikte kredi kartı kullanmadan taksitli alışveriş yapmak isteyenlere de yüzde 0 faizli bin liralık Hepsiburada Limiti tanımlanıyor.

AYAKKABI VE SAATLERDE İNDİRİM

Kadın ayakkabı ve çanta alışverişlerinde 1000 liraya 150 lira, erkek giyim alışverişlerinde 700 liraya 100 lira, erkek ayakkabı ve çanta kategorisinde 1000 liraya 150 lira ve plaj giyim alışverişlerinde 750 liralık harcamaya 150 lira indirim uygulanıyor.

Erkek saat kategorisinde bin 500 liralık alışverişe indirimlere ek yüzde 10 indirim sağlanırken; teknoloji ürünlerinde kuponlar ve yüzde 30 indirim tüketicileri bekliyor.

SERİN BİR YAZ İÇİN KLİMALARDA İNDİRİM

Hepsiburada, sıcak havaların gelmesiyle birlikte serinlemek isteyenler için klimalarda sepette net yüzde 10 indirim sunuyor. Buna ek olarak sıcak havalarda yine en çok ihtiyaç olan derin dondurucularda da sepette yüzde 10 indirim fırsatı sağlıyor. Erkek kişisel bakım ürünlerinde sepette yüzde 10 indirim fırsatı var. Küçük ev aletlerinde ise 3 bin 500 lira üzeri alışverişlerde 200 lira, 6 bin lira üzeri alışverişlerde 300 lira ve 10 bin lira üzeri alışverişlerde 400 lira indirim fırsatından tüm kullanıcılar yararlanabiliyor.

EV - YAŞAM VE SÜPERMARKET’TE YAZ FIRSATLARI

E-ticaret sitesi; kozmetik, parfüm ve kişisel bakım ürünlerinde 700 liraya 100 lira kupon fırsatlarıyla süpermarket alışverişleri de avantajlı hale getiriyor. Bununla birlikte evini yenilemek isteyenler de yaz indiriminin ev-yaşam kategorisindeki avantajlı paketlerinden yararlanabilecek.

İstanbul-Avcılar’da baba ve oğlunun öldüğü kazayla ilgili bir kişi tutuklandı İstanbul-Avcılar’da baba ve oğlunun öldüğü kazayla ilgili bir kişi tutuklandı

Mobilya kategorisinde bin 500 liralık alışverişe 100 lira, halı ve kilimlerde 800 liralık alışverişe yine 100 lira indirim alınabiliyor. Mutfak ürünlerinde ise bin 500 liralık alışverişe 100 lira indirim sunuluyor. Ev ürünlerinde bin 500 liralık alışverişe 200 lira indirim fırsatı bulunurken; bahçe mobilyalarında 3 bin liralık alışverişe 350 lira ve aydınlatma ürünlerinde de 750 liralık alışverişe 150 lira indirim elde edilebiliyor.

Kaynak: dha