• USD 32,54
  • EUR 34,95
  • ALTIN 2.441,24
  • BİST100 9.717
  • BTC 64.000

Ios Haberleri

ios haberleri ve güncel ios gelişmeleri, ios ile ilgili tüm video, ios fotoğrafları ve ios haberleri Antalya Haber - Güncel Haberler - Son Dakika Antalya Haberleri - MYGAZETE sitemizde


TEKNOLOJİ

X'in denemelerini sürdürdüğü, LinkedIn benzeri iş arama aracının artık yayına girdiği bildirildi. Elon Musk'ın çok dile getirilen "her şeyin uygulaması"...

TEKNOLOJİ

Android'de 7 Temmuz'da 49,3 milyon aktif kullanıcı ile zirve yapan Threads, 7 Ağustos'ta aktif kullanıcı sayısında 10,3 milyona kadar geriledi....

TEKNOLOJİ

WhatsApp, çoklu hesap özelliğini Android ve iOS kullanıcılarına sunmaya başladı. İşte yeni özellik hakkında bilmeniz gerekenler.

TEKNOLOJİ

WhatsApp'a gelecek videolu mesaj özelliğiyle birlikte, 60 saniyelik videolarınızı anlık olarak kaydederek diğer kullanıcılara gönderebileceksiniz.

TEKNOLOJİ

Yapay zeka robotu, Android kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Play Store'da yayınlanma haberini almak isteyenler için kayıtlar başladı.

TEKNOLOJİ

Akıllı telefonlardaki emoji kütüphanesine 2024 yılında yeni emojiler eklenecek.

TEKNOLOJİ

Geçen yılın siber saldırı verileri açıklandı. Verilere göre, en çok siber saldırıya maruz kalan ülkeler de açıklandı.

TEKNOLOJİ

WhatsApp, uzun zamandır kullanıcıların beklediği yeni özellikleri uygulamaya ekleyecek.

TEKNOLOJİ

WhatsApp, uzun zamandır kullanıcıların beklediği QR kod ile mesaj taşıma özelliğini yakında yayınlayacak.

TEKNOLOJİ

WhatsApp, Windows uygulaması için yayınladığı son güncellemeyle müşteri hizmetleri özelliğini ekledi.

TEKNOLOJİ

Hey Siri komutu artık geçerli olmayacak. Apple, sesli asistanı Siri'yi etkinleştirmek için kullanılan komutta değişikliğe gidiyor.

TEKNOLOJİ

International Data Corporation'ın (IDC) üç aylık dönemi kapsayan son raporuna göre, akıllı telefon pazarındaki daralma sürüyor.