Servetini mağazada değiştirdiği çaydanlıkta unuttu

02.10.2017 10:22

Fransa’dan annesinin evine ziyarete gelen genç bir kadın yaklaşık 20 bin Euro para 2 kilo altın ve 11 tane burma bileziği saklamak için yeni aldığı çaydanlığın içerisine koydu.

Servetini mağazada değiştirdiği çaydanlıkta unuttu

Fransa’da yaşayan bir kadın Sultangazi Arnavutköy’de yaşayan annesini ziyarete geldi. Anne kız Fransa’ya götürmek üzere alışveriş yaptıkları sırada Arnavutköy’de bir mutfak eşyası mağazasından çaydanlık satın aldı. Ancak genç kadın Fransa’ya dönerken apar topar aldığı çaydanlığı değiştirdi. Fransa’ya gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Çünkü altınları ve paralarını bulamıyordu. Türkiye’deki anne evde aramadık yer bırakmadı ancak altınlar ve paraların izine rastlamadı. 

Yaklaşık iki hafta sonra tekrar Türkiye’ye dönen genç kız altınlar ve paraların değişim yaptığı çaydanlığın içerisinde olduğunu hatırladı. Anne kız soluğu çaydanlığı satın altıkları mağazada aldı. Durumu mağaza yetkililerine anlattılar. Mağaza çalışanı 21 yaşındaki Gizem Nur Toy, yaklaşık iki haftadır vitrinde satılmayı bekleyen çaydanlığın içine baktı. İçinde küçük bir servet yatan çaydanlığın o ana kadar satılmamış olması ve çalışanların da durumu fark etmemesi büyük şaşkınlık yarattı. Anne kız çalışanlara teşekkür ederken çaydanlığın içerisinden çıkan poşette yaklaşık 2 kilo çeyrek altın, 20 bin Euro para ve 11 tane burma bilezik olduğunu söyledi. 

ÇOK ŞAŞIRDIK

Hürriyet’e konuşan mağaza çalışanı Gizem Nur Toy, “Müşterimiz aldığı ürünü değiştirmek için geldi. Biz de değişimini yaptık çaydanlığı da vitrine koyduk. İçine de hiç bakmak aklımıza gelmedi. Yaklaşık 15 gün sonra dükkanımıza geri gelerek durumu anlattılar. Çaydanlığın satılıp satılmadığını sordular. Bizde satılmadığını söyledik. Birlikte çaydanlığın içine baktık ve eşyaları içerisindeydi. Çok şaşırdık görünce onlar da sevindiler. Sonra eşyalarını müşterimize teslim ettik.” dedi.

Ceylan SEVER / Hürriyet

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto