İğrenç olay! Şantaj yapıp cinsel saldırıda bulundu

02.09.2020 11:28

Mersin'de yaşayan N.P., eski erkek arkadaşı H.G.'nin kendisine cinsel saldırı ve şantajda bulunduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İğrenç olay! Şantaj yapıp cinsel saldırıda bulundu

Mersin'de yaşayan N.P. (18),  eski erkek arkadaşı H..G.'nin (23) cinsel ilişki sırasında gizlice çektiği görüntüleriyle kendisine şantaj yaptığı ve cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şantaj yaparak birlikte oldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan N.P., geçen yıl şubat ayında tanıştığı H.G. ile bir süre arkadaşlık yaptı. N.P.,  H.G.'den ayrılmak istedi ancak H.G. ilişkiyi bitirmek istemeyerek genç kıza, gizlice çektiği görüntüler ile şantaj yapmaya başladı.

N.P. eski erkek arkadaşının içeceğine uyku ilacı katarak kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek geçen haziran ayında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Öte yandan yaklaşık 1 yıldır cinsel yolla bulaşan HPV virüsü (Human papilloma virus - İnsan papilloma virüsü) ile mücadele ettiğini söyleyen N.P., "H.G. ile geçen yıl sevgili olduk ve birlikte olduk. Gizlice kaydetmiş. Ayrılmak istediğimde 'Elimde görüntülerin var' diyerek, tehdit etti. Görüntüleri bana gönderdi. 'Evime gelmezsen görüntüleri ailene yollarım, internete yayarım' diyerek, şantaj yaptı. Korkup evine gittim. Bana ilaç verip uyutarak, tecavüz etti. Daha sonra virüs kaptığımı öğrendim, 1 yıldır tedavi görüyorum. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum" dedi.

Genç kız, H.G.'nin gerekli cezayı almasını istediğini belirterek, "Bugüne kadar hep korkup, sustum ama artık susmak istemiyorum. Can güvenliğim yok. Uzaklaştırma kararı verildi ama fayda etmiyor. Ailesi, arkadaşları her gün arayarak, mesaj atarak tehdit ediyor" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto