Bilet alanlar yandı! O havayolu şirketi tüm uçuşları iptal etti

27.11.2019 10:33

Atlas Global, şirket web adresinden  bir açıklama yayınlayarak bugünden başlayarak 21 Aralık 2019 tarihine kadar geçici olarak operasyonlara ara verildiğini duyurdu.Daha önce bilet alan ve rezervasyon yaptıran müşteriler, bilet haklarının ne olacağını merak ediyor. Firmanın telefon hatlarına yoğun talepte bulunuluyor. Türkiye'nin en büyük hava yolu şirketleri arasında bulunan Atlas Jet, aldığı karar ile operasyonlarını durdurma kararı aldı. 

Bilet alanlar yandı! O havayolu şirketi tüm uçuşları iptal etti

Atlas Global, web adresi ve sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayarak 26 Kasım 21 Aralık 2019 tarihine kadar geçici olarak operasyonlara ara verildiğini duyurdu.
Atlasglobal, 2016 yılından itibaren başlayan ekonomik dalgalanma ve İstanbul Havalimanı'ndaki artan maliyetler nedeniyle bu geceden itibaren uçuşlarını durdurduğunu ve 21 Aralık'a kadar sefer icra edilemeyeceğini açıkladı
Atlas Global'in sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadeler yer verildi. 

"Havayolumuz tarafından alınan karar ile sizlere farklı bir uçuş deneyimi sunabilmek amacıyla yeniden yapılanma sürecine girmiş bulunmaktayız. 26 Kasım 2019 itibariyle 21 Aralık 2019 tarihine kadar geçici süreyle operasyonlarımıza ara verilmiştir. Bu süreçte uçuşu gerçekleştirilemeyen yolcularımızın satın aldıkları biletleriyle ilgili 15 Aralık 2019 tarihine kadar gerekli tespitler tarafımızca yapılacaktır.
Siz değerli yolcularımızın iade ve değişiklik talepleri ile ilgili uygulanacak işlemler 16 Aralık 2019 tarihinde web sitemiz üzerinden duyurulacaktır. Konu ile ilgili sorularınızı ve taleplerinizi [email protected] e-posta adresine PNR numarasıyla birlikte iletebilirsiniz. Web sitemizden ve diğer satış kanallarımızdan bilet satış işlemleri 16 Aralık 2019 tarihine kadar kapalı tutulacaktır".

Atlasglobal, önceki adıyla Atlasjet, merkezi İstanbul'da bulunan Türk havayolu şirketi. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve dış hatlarda tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan

Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmişti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto