Antalya haber... Türkiye'nin iç ve dış turizm pazarında bir marka ve cazibe merkezi haline gelmesi amacıyla 2019'da kurulan TGA'nın, geçtiğimiz aralık ayında yapılan seçimlerle belirlenen yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un başkanlığında İstanbul'da gerçekleştirdi. Toplantıda TGA'nın yeni icra kurulu üyeleri ve basın sözcüsü belirlendi.

BAKAN ERSOY BAŞKANLIK YAPTI

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un başkanlığındaki toplantıya, Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler ve TGA Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra önceki dönemi yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YENİ İCRA KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

2023 yılında yapılacak tanıtım çalışmalarının ele alındığı toplantıda TGA'nın yeni İcra Kurulu Üyeleri de belirlendi. Buna göre Kaan Kaşif Kavaloğlu, Tacettin Özden ve İsmet Ömer Öztanık, İcra Kurulu'nun yeni üyeleri oldu. Ayrıca Kaan Kaşif Kavaloğlu, TGA'nın Basın Sözcüsü olarak önemli bir görev daha üstlendi.

TANITIMA DEVAM

Toplantıda, yapılan çalışmalar sonrasında 2022 yılında büyük bir başarı yakalayan turizm sektörünün, bu başarıyı 2023 yılında sürdürmesi için TGA'nın tanıtım çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceği vurgulandı.

KAAN KAŞİF KAVALOĞLU KİMDİR?

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.