RİXOS'DA MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

14.06.2017 14:00

ANTALYA´nın şehir otellerinden Rixos Downtown´da genel müdür değişikliği yaşandı.

RİXOS'DA MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

Bir süredir bu görevi yürüten Hakan Duran ayrıldı, yerine Mardan Palace Hotel´in eski Genel Müdürü Çetin Pehlivan getirildi.

Antalya´da 2011 yılında Rixos Otelleri Grubu bünyesinde açılışı yapılan Konyaaltı Beach Park´taki Rixos Downtown Hotel´de genel müdür değişti. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Duran, 2016´nın Ocak ayında genel müdür olarak göreve başladığı Rixos Downtown Hotel´den 1 Haziran itibariyle ayrıldı. Hakan Duran´ın yerine ise Kundu´da 2009 yılında açılan Mardan Palace Hotel´deki Genel Müdürlük görevinden bir süre önce ayrılan Çetin Pehlivan getirildi. Pehlivan, açılışından itibaren genel müdür yardımcısı olarak görev yaptığı Mardan Palace Hotel´de 2013 yılında genel müdürlüğe getirilmiş, 2017 yılının Şubat ayında da bu görevinden ayrılmıştı.

Turizm yöneticisi Pehlivan, yeni görevine yaklaşık 15 gün önce başladığını söyledi. Genel müdürlük görevinden ayrılan Hakan Duran ise POYD Başkanlığı görevini sürdürdüğünü, herhangi bir otel ile anlaşmadığını kaydetti.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto